Muurikka paistotaso 60

Tuotenumero 54810140

129,00 

Uusi malli! Paksusta teräksestä valmistettu paistolevy Muurikka Tulipadan päälle.

Varasto loppu

Toimitusaika 1-3 viikkoa.

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen (emme toimita Ahvenanmaalle).

Kuvaus

Paksusta teräksestä valmistettu paistotaso Tulipadan päälle. Paistolevyn päällä voi grillata ruokaa ja keskellä olevan aukon kautta lisätä puita ja kohentaa tulta. Halkaisija 60 cm ja aukon halkaisija 32 cm. Materiaalin paksuus 5 mm, korkeus yhteensä pienien jalkojen kanssa 3 cm. Yhteensopiva Muurikka Tulipata 60 kanssa. Suomessa valmistettu.

Halkaisija: 60 cm
Aukon halkaisija: 32 cm
Korkeus: 3 cm
Materiaalin paksuus: 5 mm

Rahtipaino: 8 kg

Pese paistotaso ennen käyttöä. Kuivaa heti, jottei se pääse ruostumaan. Tämän jälkeen kuumenna paistotasoa tulipadassa välittömästi ja rasvaa paistotason pinta kevyesti öljyllä tai silavalla, rasvapoltto suojaa paistotason pintaa ruostumiselta ja parantaa paisto-ominaisuuksia.

Pintaan muodostunut ruskeankirjava poltettu rasvapinta suojaa astiaa ruosteelta sekä parantaa paisto-ominaisuuksia ja onkin normaalia, että pinta tulee kirjavaksi käyttöönoton jälkeen.

Paistotason puhdistamiseen ei kannata käyttää pesuaineita, koska pesuaineet irrottavat rasvapintaa. Pese paistotaso kuumalla vedellä ja pyyhkimällä ruoantähteen pois. Jos siihen on tarttunut ruoantähteitä, ne voi liottaa ja/tai hangata teräsvillalla. Jos paistotaso on päässyt ruostumaan, hankaa ja pese ruoste pois ja toista rasvakäsittely.

0
    0
    Shopping cart
    Your cart is empty