Arvonnan säännöt

ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ

Opa Muurikka, Pisla Oy 1934519-9

OSALLISTUMISKELPOISUUS
Arvontaan voivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat, Suomessa asuvat henkilöt. Arvontaan eivät kuitenkaan saa osallistua Pisla Oy:n henkilökunta eivätkä heidän perheenjäsenensä.

OSALLISTUMISAIKA
Osallistumisaika on määritetty arvontasivulla. Osallistumista arvontaan ei hyväksytä osallistumisajan päättymisen jälkeen.

KUINKA OSALLISTUA ARVONTAAN
Arvontaan voi osallistua noudattamalla näitä arvonnan virallisia sääntöjä. Osallistumalla kilpailuun osallistuja nimenomaisesti hyväksyy nämä arvonnan säännöt. Arvontaan voi osallistua täyttämällä arvontasivulla olevan lomakkeen tarvittavin tiedoin. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti, ensisijaisesti puhelimitse.

PALKINTO
Arvomme arvontasivulla luetellut palkinnot. Arvonta suoritetaan arvontasivulla määritettynä ajankohtana.

RAJOITTEET JA VASTUUT
Kilpailun järjestäjä vastaa tarvittaessa mahdollisesta arpajaisverosta. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Kilpailun järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä järjestäjälle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY JA KÄYTTÄMINEN

Arvontaan osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Lue tietosuojaseloste täällä. Järjestäjällä on oikeus julkaista arvonnan voittajan etu- ja sukunimi arvontapostauksessa Facebookissa, Instagramissa ja verkkosivuilla voittajan julkaisemisen yhteydessä.

0
    0
    Shopping cart
    Your cart is empty