Tillbaka till recept
Vanliga

Snigelpanna

2 portioner: Tillagningstid: 30 minuter   Du behöver: 2 snigelpannor

  • 1 burk konserverade sniglar
  • 2 msk olivolja eller smör
  • ½ paket smulad Auro-ost
  • 3 krossade vitlöksklyftor
  • ½ knippe färsk persilja, hackad

2 skivor vitt bröd (keto eller vanligt) för servering. Öppna snigelburken och töm vätskan. Dela sniglarna i håligheterna på snigelpannorna. Tillaga glasyr: Hacka persiljekvistarna. Smula Aura-osten i en liten skål och mät i oljan eller smöret. Rör ner den hackade persiljan och krossa vitlöken. Använd en sked för att sprida den blandade massan jämnt över sniglarna i pannans hålor. Grädda snigelpannorna i en elektrisk rökare utan rökspån i 15–20 minuter så att ytan på pannorna får lite färg. Lyft de heta snigelpannorna på tallrikar. Servera med de vita brödskivorna och små gafflar.   Recept: Eeva-Maria Lisko @keveammatkattilat  

Etiketter: ,

0
    0
    Varukorg
    Varukorgen är tom.