Snigelpanna
2 portioner: Tillagningstid: 30 minuter Du behöver: 2 snigelpannor
- 1 burk konserverade sniglar
- 2 msk olivolja eller smör
- ½ paket smulad Auro-ost
- 3 krossade vitlöksklyftor
- ½ knippe färsk persilja, hackad
2 skivor vitt bröd (keto eller vanligt) för servering. Öppna snigelburken och töm vätskan. Dela sniglarna i håligheterna på snigelpannorna. Tillaga glasyr: Hacka persiljekvistarna. Smula Aura-osten i en liten skål och mät i oljan eller smöret. Rör ner den hackade persiljan och krossa vitlöken. Använd en sked för att sprida den blandade massan jämnt över sniglarna i pannans hålor. Grädda snigelpannorna i en elektrisk rökare utan rökspån i 15–20 minuter så att ytan på pannorna får lite färg. Lyft de heta snigelpannorna på tallrikar. Servera med de vita brödskivorna och små gafflar. Recept: Eeva-Maria Lisko @keveammatkattilat