Kolstålspannor är ett bra alternativ till stekpannor men kräver, liksom gjutjärn, viss förbehandling. Kolstålspannans non-stick-egenskaper förbättras vid användning och fettbehandling. Kolstålspannor har ingen beläggning som slits bort – med tiden bildas en naturlig non-stick-yta. En kolstålspanna är ett bra val när du vill ha en lång livslängd och utmärkta egenskaper för att steka och bryna! En svart kolstålspanna behöver inte brännas in genast när den tas i bruk, men det lönar sig att i början använda rikligare mängder fett för att steka och utföra en fettbehandlingen vid behov.

  • Heavy Metal wokpanna av kolstål 28 cm

  • Heavy Metal Stekpanna av kolstål 28 cm

  • Heavy Metal Stekpanna av kolstål 26 cm

  • Heavy Metal Stekpanna av kolstål 24 cm

  • Stekhäll 30cm Kolstål

0
    0
    Varukorg
    Varukorgen är tom.