Tillbaka till recept
Vanliga

Brunchpanna

2 portioner, Tillagningstid: 15 minuter

  • ½ knippe sparris (250 g)
  • 10 st. små tomater (100 g)
  • 1 paket haloumi (200 g)
  • 1 paket kycklingbacon (120 g)
  • 2 ägg
  • 2 skivor bröd, i enlighet med din kost
  • lite krossat salt
  • lite krossad svartpeppar
  • 2 msk olja för stekning

Skölj av sanden från sparrisen och bryt av de nedre delarna av stjälkarna. Halvera haloumin och skär halvorna till hälften. Värm den oljade Muurikka Multipannan och sänk temperaturen till mindre än hälften. Droppa ytterligare en matsked olja på multipannans större del och låt grönsakerna, haloumiskivorna och brödet steka på den. Droppa ytterligare en matsked olja på pannans mindre del, låt oljan värmas upp en stund och knäck sedan äggen för att steka på den. Vänd grönsakerna, haloumiskivorna och bröden så att de får färg jämnt på båda sidor. När äggen är stekta börjar allt annat också vara det. Portionera portionerna på tallrikar ovanpå brödet som rostades i pannan, krydda portionen med salt och svartpeppar och njut.   Recept: Eeva-Maria Lisko @keveammatkattilat

Etiketter: ,

0
    0
    Varukorg
    Varukorgen är tom.