49,90 €
Wokpannan av kolstål är ett utmärkt alternativ till en belagd wokpanna, men kräver liksom gjutjärn en viss behandling. Wokpannan av kolstål blir bara bättre när den används.
Leveranstid 2-5 arbetsdagar.
Wokpannan av kolstål är ett utmärkt alternativ till en belagd wokpanna, men kräver liksom gjutjärn en viss behandling. Den här wokpannan av kolstål blir bara bättre vid användning. Väl skött bildas en naturlig non-stick-yta på pannan, vilket innebär att behovet av underhåll minskar och non-stick-egenskapen förbättras. Vi rekommenderar att du köper Muurikka Silava Stekfett för att bränna in pannan. Du kan använda metallredskap med stekpannan och den passar alla spistyper, även ugn. Tillverkad för tuff användning! Pannans material är svart kolstål. Pannans svarta yta är en egenskap hos den råvara som används (svart kolstål), och är alltså inte ett skikt som tillsätts separat på pannans yta. Eftersom pannan inte är av rostfritt stål är det viktigt att noggrant följa ibruktagnings- och skötselinstruktionerna. Korrekt hantering förbättrar stekegenskaperna och skyddar pannan mot rost. Den tål hetta och hård användning. Pannan tål användning av metallredskap. Rätt använd och skött har wokpannan en lång livslängd.
Diska pannan för hand med varmt vatten och milt rengöringsmedel, torka av den direkt. Pannans yta har genomgått en fettbehandling under tillverkningsprocessen.
Diska pannan med hett vatten. Använd ej diskmedel eftersom det tar bort den fettyta som bildats i pannan. Tipset är att rengöra pannan genom att koka vatten i den omedelbart efter matlagning. Då släpper eventuella matrester enkelt. Tål inte maskindisk. Låt inte pannan stå i vatten när den inte används. Låt inte pannan torka utomhus. Om den mörka ytan slits med tiden, bränna in pannan igen. Bränn in stekpannan med till exempel Silava Stekfett eller rapsolja.
Produktgarantin täcker tillverknings- och materialfel. Garantin täcker inte skador orsakade av slutanvändaren, korrosion eller fel på grund av försummad skötsel eller försummat underhåll.
Problem: Pannan har rostat. Om pannan har rostat, gnid bort rosten med till exempel en björntunga, och gör en fettbehandling enligt anvisningarna ovan omedelbart efter det att rosten har tagits bort. Problem: Pannan är vriden. Om pannans botten vrids kan du försöka räta ut den på följande sätt: Placera stekpannan upp och ner på ett hållbart underlag och knacka på stekpannans botten med t.ex. en gummihammare. Problem: Maten bränns vid. Om maten fastnar i pannan, tillsätt fett i matlagningen och kom ihåg korrekt underhåll (inga diskmedel, handdisk, fettbehandling, etc.) Undvik att hela tiden vända på maten under matlagning och sänk stektemperaturen vid behov. Problem: Den svarta ytan lossnar Det är inte farligt om den mörka ytan vid användning och med tiden slits bort. Den mörka ytan kan återställas genom att bränna in pannan igen. https://www.youtube.com/watch?v=R6KqCUqbTI0
Visa recensioner på alla språk (4)
Du måste vara inloggad för att skriva en recension.
Övre diameter: 28 cm Materialtjocklek: 2 mm Material: kolstål
Fraktvikt: 1.378 kg
Recensioner
Det finns inga recensioner än.