Ratkaisu sinulle, joka haluat tuuletustelineeltä enemmän

Tomuttaminen ja tuulettaminen ovat parasta hoitoa tekstiileille. Luonnonkuidut suorastaan rakastavat tuulettamista. Säännöllinen tuulettaminen vähentää tekstiilien pesutarvetta ja pidentää niiden käyttöikää.

Duster on kotimainen, moderni tuuletus- ja tomutusteline, joka poistaa erillisen mattotelineen tarpeen ja jota voit hyödyntää monipuolisesti muihinkin käyttötarkoituksiin.

Duster on suomalaista designia ja sen kaikki osat valmistetaan Suomessa. Tästä merkkinä on Duster -tuuletustelineille myönnetyt  Avainlippu ja Design from Finland -merkit.

Monikäyttöinen tuuletusteline

Pidentyvine tuuletusvarsineen ja alastaittuvine aputasoineen Duster toimii mainiosti niin tuuletus-, tamppaus- kuin kuivatustelineenäkin.

Duster mahtuu nykyaikaiselle parvekkeelle tai terassille. Sen muotoilu, väritys ja viimeistelyn laatu ovat designtuotetasoa ja sen kiinnitystavassa ja -paikassa on ajateltu ympäristön esteettisyyttä. Seinään kiinitetyn telineen voi kääntää pois lumikolan tai ruohonleikkurin tieltä.

Dusterin kaikki osat valmistetaan Suomessa. Sekä niiden mittatarkkuus että materiaalien laatu ovat ensiluokkaisia. Duster on kaunis ja jämäkkä alumiinituote, joka kestää eikä ruostu ajan saatossa.

Ergonominen ja tilaa säästävä

Dusterissa on alaslaskettava aputaso ja kääntyvät tuuletusvarret, joiden pituuden voit säätää sen mukaan, minkäkokoisia mattoja ripustat. Tämä tekee mattojen tamppauksesta ja petivaatteiden tuulettamisesta helppoa ja ergonomista.

Kun et käytä Dusteria, se taittuu kokonaan pois tieltäsi. Sen tuuletusvarret painuvat teleskooppisesti kasaan ja aputaso nousee ylös. Sen voi sijoittaa kuistille, parvekkeelle, katokseen tai muuhun suojaisaan paikkaan, eikä se silti ole siivouksen tiellä tai kulkemisen esteenä.

Kätevän sijoituspaikkansa ansiosta sinun ei tarvitse talvellakaan kolata erillistä polkua mattotelineen luokse.

Tomuttaminen ja tuulettaminen ovat parasta hoitoa tekstiileille. Luonnonkuidut suorastaan rakastavat tuulettamista. Säännöllinen tuulettaminen vähentää tekstiilien pesutarvetta ja pidentää niiden käyttöikää.

Ratkaisu sinulle, joka haluat tuuletustelineeltä enemmän

Duster tuuletustelineitä on saatavana neljä eri mallia, joista löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan tuuletusratkaisun. Duster M3 on malleista pienin, kolmella teleskooppivarrella varusettu kompakti teline, joka sopii erinomaisesti paikkaan, jossa tilaa on rajallisesti, esimerkiksi kylpyhuoneeseen. M6 -malli on mitoiltaan sama kuin M3 malli, mutta siinä on kuusi teleskooppivartta, jotka antavat reilusti lisätilaa kuivaamiseen tai tuulettamiseen. Suurimmat mallit, L ja XL sopivat kodin suurien tekstiilien kuivaamiseen ja tuulettamiseen. Peitot, petauspatjat, päiväpeitot sekä muut isot tekstiilit tuulettuvat ilmavasti. XL -mallissa lisätilaa tuo aputaso, jonka kantavuus on jopa 20 kiloa.

 • Tuuletusteline Duster M3 valkoinen

 • Tuuletusteline Duster M3 harmaa

 • Tuuletusteline Duster M6 valkoinen

 • Tuuletusteline Duster M6 harmaa

 • Tuuletusteline Duster L valkoinen

 • Tuuletusteline Duster L harmaa

 • Tuuletusteline Duster XL valkoinen

 • Tuuletusteline Duster XL harmaa

0
  0
  Shopping cart
  Your cart is empty