Ale!

Valu pata monitoimikannella 5,0 L

Tuotenumero TX7270.50

Valu uunipata monitoimikannella sopii liedelle ja uuniin (ei induktiolle). Myös padan kantta voi käyttää sekä liedellä että uunissa, padan kanssa tai erikseen. Padan kantta voidaan käyttää paistamiseen, paistettavaan ruokaan saa parilaraidat!

76,90  57,67 

+
-

Toimitettavissa

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Huom. Postin lakon vuoksi tilaukset toimitetaan poikkeuksellisesti Matkahuollolla vaikka olisit valinnut toimitustavaksi Postin.

Kuvaus

VALU -sarjan tuotteet ovat keveitä, mutta valmistusmenetelmästä johtuen myös erittäin tukevia ja jämäkän tuntuisia. Paksu pohja johtaa lämpöä tasaisesti. Kaikissa sarjan tuotteissa on helppohoitoinen ja laadukas 3-kerroksinen QuanTanium sisäpinnoite, joka on tarttumatonja paistaminen sujuu vähemmällä rasvalla. Pese astia ennen käyttöönottoa, voit myös rasvata sen kevyesti. Käytä paistamiseen rasvaa tai ruokaöljyä. Käytä maltillisia paistolämpötiloja. Älä kuumenna astiaa tyhjänä, sillä se saattaa vaurioittaa pinnoitetta. Käytä puisia tai muovisia työvälineitä. Vain käsinpesu, ei saa pestä astianpesukoneessa. Uunipata sopii kaikille liesille (ei induktio) sekä uuniin (max. 240 astetta).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valu pata monitoimikannella 5,0 L”

Tilavuus: 5 L

Rahtipaino: 2.404 kg

Saatat myös pitää...