Valu paistinpannu 28 cm

Tuotenumero 52220160
Vanha tuotenumero TX7280.28

Jämäkän paistinpannun paksu pohja johtaa lämpöä tasaisesti. Paistinpannuun saatava erikseen lasikansi.

39,90 

+
-

Toimitettavissa

(3 tuotearviota)

Toimitusaika 2-5 arkipäivää.

Kuvaus

Valetusta alumiinista valmistettu pinnoitettu VALU-sarja sopii kaikille liesityypeille, myös induktiolle. Sarjan tuotteet ovat keveitä, mutta valmistusmenetelmästä johtuen myös erittäin tukevia ja jämäkän tuntuisia. Paksu pohja johtaa lämpöä tasaisesti. Kaikissa sarjan tuotteissa on helppohoitoinen ja laadukas 3-kerroksinen QuanTanium sisäpinnoite, joka on tarttumatonja paistaminen sujuu vähemmällä rasvalla. Pese astia ennen käyttöönottoa, voit myös rasvata sen kevyesti. Käytä paistamiseen rasvaa tai ruokaöljyä. Käytä maltillisia paistolämpötiloja. Älä kuumenna astiaa tyhjänä, sillä se saattaa vaurioittaa pinnoitetta. Käytä puisia tai muovisia työvälineitä. Vain käsinpesu, ei saa pestä astianpesukoneessa. Sopii kaikille liesityypeille, myös induktiolle.

3 arviota tuotteelle Valu paistinpannu 28 cm

  1. tiina.pirnes

    Paras paistinpannu ikinä! Käytössä jo toinen samanlainen. Ensimmäinenkin pannu toimii vielä tosi hyvin, vaikka on paljon käytetty.

  2. arja.virtanen14

    Kevyt nostella, kuitenkin jämäkkä käyttää. Tarttumaton pinnoite vaikka käyttää todella vähän rasvaa. Plussaa kun pannuja löytyy eri kokoja. Vahva suositus.

  3. Riitta Manni (varmistettu kirjoittaja)

    Todella hyvä paistinpannu! Mulla oli ennestään pienin ja nyt oli pakko hankkia myös iso. Ei tartu mikään kiinni, eikä tarvitse käyttää rasvaa juuri nimeksikään. Suosittelen ❤️

Lisää arvio

Suuaukon halkaisija 28 cm
Pohjan halkaisija 22 cm
Pohjan induktoiva osuus 18 cm

Rahtipaino: 1.05 kg

Myymäläsaatavuus on suuntaa antava, kannattaa tarkistaa saldo ko. myymälästä.

Myymälä Saatavuus
Helsinki KAARI 10 kpl
Vantaa Jumbo 34 kpl
Heinola 19 kpl
Mikkeli 24 kpl

Saatat myös pitää...