Tuuletusteline Duster XL valkoinen

Tuotenumero 19901720

659,00 

Duster XL on monikäyttöinen, maksimissaan 160 senttiä pitkillä varsilla varustettu tuuletus- ja kuivausteline aputasolla. Tuuletusvarret ja aputaso taittuvat pois tieltä, kun telinettä ei käytetä.

+
-

Toimitettavissa

Katso arvioitu rahtimaksu

* Hinnat ovat arvioita tästä tuotteesta. Lopullinen rahtimaksu riippuu ostoskoriin lisätyistä muista tuotteista ja niiden määristä.

Toimitusaika 1-3 viikkoa.

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen (emme toimita Ahvenanmaalle).

Kuvaus

 • Ergonominen ja tilaa säästävä kuivaus- ja tuuletusteline kääntyvillä teleskooppivarsilla
 • Isolla Duster telineellä kuivaat ja tuuletat kodin suuret tekstiilit, kuten peitot, matot, päiväpeitteet, petauspatjat, lakanat sekä esim. teltat ja makuupussit
 • Tuuletusvarsien pituutta voi säätää riippuen sen mukaan, minkä kokoisia tekstiilejä ripustetaan tuulettumaan tai kuivumaan
 • Tekstiileihin ei jää kuivatuksesta vekkejä
 • Kuivatusvarren pituus 110 cm ja ulosvedettynä maksimissaan 160 cm
 • Telineen kantavuus 80 kg (20 kg /varsi + aputaso 20 kg)
 • Aputason mitat 90 x 50 cm
 • Telineen paino 12,5 kg
 • Väri valkoinen
 • Suomessa suunniteltu ja valmistettu

Tomuttaminen ja tuulettaminen ovat parasta hoitoa tekstiileille. Luonnonkuidut suorastaan rakastavat tuulettamista. Säännöllinen tuulettaminen vähentää tekstiilien pesutarvetta ja pidentää niiden käyttöikää. Duster on kotimainen, moderni tuuletus- ja tomutusteline, joka poistaa erillisen mattotelineen tarpeen ja jota voit hyödyntää monipuolisesti muihinkin käyttötarkoituksiin.

Duster XL on monikäyttöinen, maksimissaan 160 senttiä pitkillä varsilla varustettu tuuletus- ja kuivausteline aputasolla. Tuuletusvarret ja aputaso taittuvat pois tieltä, kun telinettä ei käytetä. Aputason koko on 90 x 50 cm.

Duster XL täyttää modernin kodin ja taloyhtiöiden mattojen ja tekstiilien tuuletustarpeet. Dusterissa kuivaat kaiken kokoiset tekstiilit; peitot, matot, päiväpeitteet, petauspatjat, lakanat, teltat, makuupussit ym. Myös pienet vaatteet kuten alusvaatteet ym. kuivuvat Dusterissa ilmavasti. Putkien vahvuuden (Ø 50 mm) ansiosta tekstiileihin ei jää kuivatuksesta vekkejä.

Duster toimii mainiosti niin tuuletus-, tamppaus- kuin kuivatustelineenäkin. Duster mahtuu nykyaikaiselle parvekkeelle tai terassille. Sen muotoilu, väritys ja viimeistelyn laatu ovat designtuotetasoa ja sen kiinnitystavassa ja -paikassa on ajateltu ympäristön esteettisyyttä. Seinään kiinitetyn telineen voi kääntää pois lumikolan tai ruohonleikkurin tieltä.

Dusterin tuuletusvarsien pituutta voi säätää sen mukaan, minkäkokoisia mattoja ripustat. Tämä tekee mattojen tamppauksesta ja petivaatteiden tuulettamisesta helppoa ja ergonomista. Kun et käytä Dusteria, se taittuu kokonaan pois tieltäsi. Sen tuuletusvarret painuvat teleskooppisesti kasaan. Sen voi sijoittaa kuistille, parvekkeelle, katokseen tai muuhun suojaisaan paikkaan, eikä se silti ole siivouksen tiellä tai kulkemisen esteenä. Kätevän sijoituspaikkansa ansiosta sinun ei tarvitse talvellakaan kolata erillistä polkua mattotelineen luokse.

Tuote on suunniteltu niin sisä- kuin ulkokäyttöön ja sijoitettuna katoksen alle toimii hyvin matto- ja pyykkitelineenä. Ulosvedettävät, kääntyvät tuuletusvarret on valmistettu alumiiniputkesta, runko valualumiinia. Rungon väri on valkoinen (RAL 9016S coarse texture). Suositeltu asennuskorkeus 1700 mm (mitattuna tuotteen yläreunaan) tai muu valittu korkeus käyttäjän mukaan. Telineen paino on 12,5 kg ja maksimikuormitus 80 kg (20 kg / varsi + 20 kg / aputaso).

Duster on kotimaista designia ja sen kaikki osat on valmistettu Suomessa. Duster -tuuletustelineelle on myönnetty sekä Avainlippu- että Design from Finland -merkit.

Yhteensopivat lisävarusteet

Kuivatusvarren pituus: 110 cm
Kuivatusvarren pituus ulosvedettynä enimmillään: 160 cm
Telineen kantavuus: 80 kg (20 kg /varsi + aputaso 20 kg)
Aputason mitat: 90 x 50 cm
Materiaali: runko-osat  lasilla vahvistettua muovia, kuivatusvarret anodisoitua alumiinia
Rungon väri: valkoinen (RAL 9016S coarse texture)

Rahtipaino: 12.1 kg

Saatat myös pitää...

 • Tuuletusteline Duster M6 harmaa

 • Tuuletusteline Duster M3 harmaa

 • Tuuletusteline Duster M6 valkoinen

 • Tuuletusteline Duster L valkoinen

 • Tuuletusteline Duster M3 valkoinen

 • Tuuletusteline Duster XL harmaa

 • Tuuletusteline Duster L harmaa

0
  0
  Shopping cart
  Your cart is empty