Tuuletusteline Duster M3 harmaa

Tuotenumero 19901650

229,00 

Duster M kolmivartinen, maksimissaan 81 senttiä pitkillä varsilla varustettu tuuletus- ja kuivausteline, joka kokonsa puolesta sopii pesuhuoneisiin, kodinhoitohuoneisiin tai parvekkeille. Putkien vahvuuden ansiosta tekstiileihin ei jää kuivatuksesta vekkejä.

+
-

Toimitettavissa

Katso arvioitu rahtimaksu

* Hinnat ovat arvioita tästä tuotteesta. Lopullinen rahtimaksu riippuu ostoskoriin lisätyistä muista tuotteista ja niiden määristä.

Toimitusaika 1-3 viikkoa.

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen (emme toimita Ahvenanmaalle).

Kuvaus

 • Ergonominen ja tilaa säästävä kuivaus- ja tuuletusteline kääntyvillä teleskooppivarsilla
 • Tuuletusvarsien pituutta voi säätää riippuen sen mukaan, minkä kokoisia tekstiilejä ripustetaan tuulettumaan tai kuivumaan
 • Tekstiileihin ei jää kuivatuksesta vekkejä
 • Kuivatusvarren pituus 50 cm ja ulosvedettynä 81 cm
 • Telineen kantavuus 30 kg (10 kg /varsi)
 • Väri harmaa
 • Suomessa suunniteltu ja valmistettu

Tomuttaminen ja tuulettaminen ovat parasta hoitoa tekstiileille. Luonnonkuidut suorastaan rakastavat tuulettamista. Säännöllinen tuulettaminen vähentää tekstiilien pesutarvetta ja pidentää niiden käyttöikää. Duster on kotimainen, moderni tuuletus- ja tomutusteline, joka poistaa erillisen mattotelineen tarpeen ja jota voit hyödyntää monipuolisesti muihinkin käyttötarkoituksiin.

Duster M on kompakti teleskooppivarsinen kuivaus- ja tuuletusteline, joka kokonsa puolesta sopii pesuhuoneisiin, kodinhoitohuoneisiin tai parvekkeille. Putkien vahvuuden ansiosta tekstiileihin ei jää kuivatuksesta vekkejä.

Duster toimii mainiosti niin tuuletus-, tamppaus- kuin kuivatustelineenäkin. Duster mahtuu nykyaikaiselle parvekkeelle tai terassille. Sen muotoilu, väritys ja viimeistelyn laatu ovat designtuotetasoa ja sen kiinnitystavassa ja -paikassa on ajateltu ympäristön esteettisyyttä. Seinään kiinitetyn telineen voi kääntää pois lumikolan tai ruohonleikkurin tieltä.

Dusterin tuuletusvarsien pituutta voi säätää sen mukaan, minkäkokoisia mattoja ripustat. Tämä tekee mattojen tamppauksesta ja petivaatteiden tuulettamisesta helppoa ja ergonomista. Kun et käytä Dusteria, se taittuu kokonaan pois tieltäsi. Sen tuuletusvarret painuvat teleskooppisesti kasaan. Sen voi sijoittaa kuistille, parvekkeelle, katokseen tai muuhun suojaisaan paikkaan, eikä se silti ole siivouksen tiellä tai kulkemisen esteenä. Kätevän sijoituspaikkansa ansiosta sinun ei tarvitse talvellakaan kolata erillistä polkua mattotelineen luokse.

Kuivatusvarren pituus on 50 cm ja ulosvedettynä enimmillään 81 cm. Kantavuus varressa 10 kiloa joten myös pienten mattojen kuivaus onnistuu telineessä. Suositeltu kiinnityskorkeus maasta kolme-vartisen telineen alareunaan on noin 1500 mm. Runko-osat ovat kestävää, lasilla vahvistettua muovia ja kuivatusvarret anodisoitua alumiinia. Rungon väri on harmaa (NCS 6500 efekti).

Duster on kotimaista designia ja sen kaikki osat on valmistettu Suomessa. Duster -tuuletustelineelle on myönnetty sekä Avainlippu- että Design from Finland -merkit.

Yhteensopivat lisävarusteet

Kuivatusvarren pituus: 50 cm
Kuivatusvarren pituus ulosvedettynä enimmillään: 81 cm
Telineen kantavuus: 30 kg (10 kg /varsi)
Materiaali: runko-osat  lasilla vahvistettua muovia, kuivatusvarret anodisoitua alumiinia
Rungon väri: harmaa (NCS 6500 efekti)

Rahtipaino: 2.2 kg

Saatat myös pitää...

 • Tuuletusteline Duster XL harmaa

 • Tuuletusteline Duster XL valkoinen

 • Tuuletusteline Duster L harmaa

 • Tuuletusteline Duster L valkoinen

 • Tuuletusteline Duster M3 valkoinen

 • Tuuletusteline Duster M6 harmaa

 • Tuuletusteline Duster M6 valkoinen

0
  0
  Shopping cart
  Your cart is empty