Ale!

Muurikka Premium Kesäkeittiöpöytä rimaovilla setti

Tuotenumero 54110740

1 079,00 

+
-

Toimitettavissa

Katso arvioitu rahtimaksu

* Hinnat ovat arvioita tästä tuotteesta. Lopullinen rahtimaksu riippuu ostoskoriin lisätyistä muista tuotteista ja niiden määristä.

Toimitusaika 1-3 viikkoa.

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen (emme toimita Ahvenanmaalle).

Kuvaus

Setti sisältää

 • Muurikka Premium Kesäkeittiöpöydän rimaovilla
 • Muurikka Pannu 58 cm suojapussissa
 • Muurikka PRO Steel D-400 kaasupoltin lyhyillä jaloilla
 • Muurikka Premium lämpösuojapellin

Muurikka Premium Kesäkeittiöpöytä, rimaovilla

 • Rakenna juuri sinulle sopiva Kesäkeittiökokonaisuus lisävarusteilla ja yhdistelemällä moduuleja
 • Pöytään voidaan yhdistellä lisää moduuleja tarpeen mukaan
 • Kaappiin mahtuu kätevästi kaasupullo, roskakori ja Muurikka pannuja
 • Pöydän runko jämäkkää mustaksi maalattua terästä
 • Kansiosa valmistettu suomalaisesta, ekologisesta lämpökäsitellystä männystä
 • Kansi voidaan halutessaan pintakäsitellä haluamalla sävyllä
 • Hyllyjä voidaan irrottaa tarvittaessa
 • Sivulla aukot kaasuletkua varten
 • Mukana pitkävedin/tanko, johon voidaan ripustaa pyyhe tai muita tarvikkeita
 • Lämpökäsitellystä männystä valmistetut rimaovet
 • Pöydän leveys 1000 mm, syvyys 600 mm ja korkeus 730 mm
 • Suomessa valmistettu, avainlipputuote

Muurikka Kesäkeittiö Premium moduulien avulla rakennat unelmiesi kesäkeittiön! Eri kokoisia moduuleja (lev. 1000 mm ja 500 mm) yhdistelemällä voit rakentaa juuri omiin tarpeisiisi ja tilaan sopivan kokonaisuuden, jossa kokkailu onnistuu eri lämmönlähteiden avulla. Moduuleissa on vahva rakenne ja tyylikäs viimeistely.

Kaikki Muurikka pannut ja muut lisätarvikkeet ovat yhdistettävissä tähän kokonaisuuteen. Lisäksi Kesäkeittiö Pöytä ja Kaappi tuovat säilytystilaa pihalle tai terassille ja tarvikkeet ovat valmiina omilla paikoillaan odottamassa seuraavaa kokkailuhetkeä. Helppoa, siistiä ja mukavaa!

Erikseen saatavia lisäosia: Pyörien avulla ulkokeittiöstä saadaan helposti liikuteltava.  Lisätilaa kokkailuun saadaan asentamalla teräksinen sivutaso.

Huom. Jos asennat Kesäkeittiö Pöydän tai Kaapin palava-aineista seinää vasten, kaasupoltinta käytettäessä tarvitset erikseen ostettavan lämpösuojalevyn. Kaasupoltinta käytettäessä älä työnnä Kesäkeittiö Pöytää tai Kaappia kiinni seinään vaan jätä seinän ja Kesäkeittiö Pöydän tai Kaapin väliin 10 cm rakoa.

Kesäkeittiö Pöytä ja Kaappi soveltuvat mittojensa puolesta kaasupullon säilyttämiseen. Käytön aikana pullo tulee ottaa ulos turvallisuussyistä. Huolehdi, että kaasupullon venttiili on suljettu ennen kuin nostat pullon takaisin säilytykseen Pöydän tai Kaapin sisälle.

Muurikka PRO Steel Kaasupoltin D-400 lyhyillä jaloilla

 • Kaasupoltin on helppo koota
 • Kaasupoltin pysyy tukevasti paikoillaan
 • Kaasupolttimessa kaksi erillistä säädintä ja kaasukehää
 • Teho 11,4 kW
 • Polttimen sisäkehän halkaisija: 21 cm Ulkokehän halkaisija: 40 cm Korkeus 19,5 cm

Tehokas kahdella kaasukehällä ja säätimellä varustettu kaasupoltin antaa tasaista lämpöä hetkessä. D-400 kaasupolttimessa on uudistettu, kiinteä tuulensuoja. Kaasupolttimessa on kaksi erillistä säädintä ja kaasukehää, joita voidaan käyttää erikseen tai yhdessä, jos polttimen päälle haluaa laittaa pienemmän pannun, voidaan tällöin käyttää esimerkiksi vain sisäkehää.

Muurikka Pannu 58 cm suojapussissa

 • Mukana kätevä suojapussi, jossa pannua on helppo kuljettaa ja säilyttää
 • Sopii avotulelle, sähkögrilliin, kaasupolttimen päälle sekä muihin grilleihin
 • Hoitamalla erittäin pitkäikäinen pannu
 • Mukana käyttöönotto- ja hoito-ohjeet
 • Pannulla valmistuu monenlaiset ruoat; vihannekset, wokit, paellat, lihat, makkarat ja letut

Klassikkopannu, joka vain paranee vuosien mittaan. Muurikka Pannut ovat erittäin monikäyttöisiä, niitä voi käyttää avotulella, erilaisissa grilleissä, kaasupolttimella sekä Kesäkeittiössä. Monikäyttöinen Muurikka Pannu on ison kokonsa puolesta kätevä. Se lämpenee keskeltä kuumemmaksi kuin reunoilta, siksi sillä voi valmistaa erilaisia raaka-aineita yhtä aikaa. Näin syntyy monipuolinen ateria isommallekkin porukalle! Keskellä paistuu pihvit ja lisukkeet valmistuvat reunoilla, jossa lämpö ei ole yhtä kuuma. Muurikka Pannulla valmistuu kaikenlaiset ruoat: liha-, kala- sekä kasvisruoat ja jälkiruoaksi tietysti muurikkaletut! Muurikka Pannu säilyy kätevästi mukana tulevassa suojapussissa. Hoitamalla saat Muurikka Pannusta elinikäisen kumppanin. Pannu tulee rasvapolttaa ennen käyttöönottoa. Suosittelemme pannun kanssa ostettavaksi Muurikka Silavaa.

Rahtipaino: 57.30989 kg

Muurikka Kaasupolttimet D-350 D-400 D-500 (PDF)

Huom! Kierteellä olevaa kaasuletkuliitosta ei saa kiristää liikaa. Voi johtaa tiivisteen rikkoutumiseen.

Jos erikseen kiinnitettävää kaasuletkun kiinnitysosaa kiristää liikaa polttimeen kiinnitettäessä, on vaarana, että osan sisällä oleva tiivisterengas luiskahtaa pois paikoiltaan ja liukuu kaasupolttimen venttiiliosan sisälle. Tämä voi aiheuttaa kaasuvuodon kaasuletkun kiinnitysosan ja kaasupolttimen liitoskohdassa. Suosittelemme erillisen kaasuletkun kiinnitysosan kiinnittämistä käsin kiertämällä edellä mainitun välttämiseksi. Käytä saippuavettä tarkastaaksesi, ettei kaasuletku ja liitokset vuoda. Älä käytä tulta testauksessa.

Premium Kesäkeittiöpöytä (PDF)

Muurikka Premium kesäkeittiössä käytetty kotimainen PEFC-sertifioitu lämpökäsitelty mänty on kaunis ja ekologinen puumateriaali, joka säilyttää kauniin värisävynsä ja ensiluokkaisen kuntonsa oikein käsiteltynä useita vuosia. Siksi suosittelemme säännöllistä pintakäsittelyä lämpöpuuosille aina, kun tuote sijaitsee säärasitukselle alttiissa olosuhteissa. Säärasituksia ovat mm. auringonvalo, kosteus ja vesi. Kauniin värisävyn säilyttämisen lisäksi, pintakäsittely vähentää puumateriaaleille ominaista ajan myötä tapahtuvaa pinnan halkeilua ns. tikkuuntumista. Jos keittiön puuosat jätetään pintakäsittelemättä, harmaantuu pinta ajastaan kauniisti keloharmaaksi UV-säteiden vaikutuksesta. Keloharmaa värisävy on myös tyylikäs, eikä se suoranaisesti heikennä lämpöpuun lahonkestävyyttä.

Pintakäsittely kannattaa suorittaa hetimmiten Muurikka Premium kesäkeittiön käyttöönoton yhteydessä, jos olemassa oleva ruskea sävy halutaan säilyttää. Suosittelemme käyttämään UV-säteilyä kestävää ekologista ja myrkytöntä pintakäsittelyainetta esim. Osmo-Color EcoGarden. Käsittely on hyvä toistaa säännöllisesti värisävyn säilyttämiseksi, arviolta noin 2 vuoden välein, riippuen paikasta ja olosuhteista, missä tuotetta säilytetään.

Lämpökäsitelty puu voidaan myös käsitellä peittomaalilla, mutta tällöin lämpökäsitellyn puun väri peittyy. Kaikissa tapauksissa muista noudattaa pintakäsittelyaineiden valmistajien ohjeita.

Huomio, että Muurikka Premium kesäkeittiöntasot eivät itsessään ole tarkoitettu leikkuulaudaksi, ja käytössä niihin tulee luontaisesti naarmuja ja kolhuja. Jos haluat käsitellä ruoka-aineita suoraan tason päällä, huomio elintarvikesopivuus pintakäsittelyainetta valitessa. Lämpökäsitelty puu itsessään käsittelemättömänä ei sisällä myrkyllisiä aineita.

Kesäkeittiön säännöllinen puhdistaminen pidentää käyttöikää huomattavasti. Pyyhi Kesäkeittiön pinnat kostealla liinalla käytön jälkeen mahdollisista rasva- ja ruokatahroista sekä säännöllisesti muutenkin esimerkiksi siitepölystä ja muusta ilmassa kulkeutuvasta pölystä. Tarvittaessa pesuveteen voi lisätä pienen tipan yleispuhdistusainetta. Emme suosittele Kesäkeittiön säilyttämistä sateessa ilman suojahuppua. Suosittelemme käyttämään suojahuppua myös katetussa tilassa, jos tuote on käyttämättä pidemmän aikaa sekä talvisäilytyksen aikana.

Muurikka Pannun käyttöönotto- ja hoito-ohjeet (PDF)

Hoitamalla saat Muurikka Pannusta elinikäisen kumppanin. Vaikka Muurikka Pannu on valmistettu tuhdista raudasta, joka ei pienistä säikähdä, sekin tarvitsee hieman huolenpitoa. Näillä ohjeilla pidät pannusi hyvässä kunnossa vuodesta toiseen eikä ruoste pääse yllättämään.

Muurikka Pannun käyttöönotto
Puhdista uusi pannu pesemällä miedolla pesuaineella tai kuumalla vedellä ja tee rasvapoltto heti puhdistuksen jälkeen seuraavalla tavalla: Kuumenna pannu kuumaksi kaasupolttimella, sähkögrillissä tai hiilloksella ja levitä ohuelti ja tasaisesti Muurikka Silavaa tai öljyä koko pannun pintaan. Rasvaa ei saa valua pannun pohjalle paksulti, koska kasautuessaan rasva palaa epätasaiseksi massaksi. Levitä rasvaa muutamia kerroksia ja odotan rasvan imeytymistä aina levittämisen välillä. Rasva tummuu ja kuivuu pannuun ainakin pannun keskiosalta. Käytössä pannu vielä tummuu ja patinoituu lisää.

Puhdistus
Puhdista pannu aina käytön jälkeen. Heti käytön jälkeen pannu puhdistuu parhaiten. Kaada pannulle tilkka vettä, kiehauta ja puhdista pannu lastalla ja talouspaperilla. Pyyhi pannu kuivaksi ja rasvaa paistopuoli kevyesti ruokaöjyllä tai suolattomalla Muurikka Silavalla.

Varastointi
Ennen pitempiaikaista varastointia puhdista, kuivaa ja rasvaa pannu kuumentaen Muurikka Silavalla (kuumennus poistaa kosteuden pannusta ja Silava estää ruostumisen). Säilytä pannu kuivassa paikassa.

Jos Muurikka Pannusi on ruostunut
Jos pannu on joutunut kosteudelle alttiiksi säilytyksen aikana ja ruostunut, ei hätää. Hankaa pannu teräsvillalla tai grilliharjalla, puhdista ja rasvapolta Muurikka Pannu käyttöönotto-ohjeen mukaan. Näin pannusi on taas hyvässä iskussa.

Vanha suolaniksi
Kun Muurikka Pannusi on likainen tai haluat puhdistaa pannun eri makuisten ruokalajien välillä, ruokasuola on hyvä konsti. Levitä reilusti suolaa Muurikka Pannulle ja pidä pientä lämpöä päällä muutama minuutti. Suola imee rasvan, kosteuden ja lian pois. Lian imeydyttyä raaputa esim. lastalla suola pois, kaada pannulle tilkka vettä ja pyyhi pannu puhtaaksi. Muista lopuksi kuivata ja rasvata pannu hyvin. Näin Muurikka Pannusi on taas kuin uusi.

Saatat myös pitää...

 • Muurikka PRO Steel 58 setti

 • Muurikka Kesäkeittiö KAASU MAXI, musta

 • Ale!

  Muurikka Premium Kesäkeittiöpöytä, metalliovilla

 • Ale!

  Muurikka Premium Kesäkeittiöpöytä, rimaovilla

 • Ale!

  Muurikka Premium Kesäkeittiö kaappi metalliovella

 • Ale!

  Muurikka Premium Kesäkeittiö kaappi rimaovella

 • Muurikka Kesäkeittiö KAASU MAXI, harmaa

0
  0
  Shopping cart
  Your cart is empty