OPA x Huono Äiti kattila kaatokannella 5,0 l

Tuotenumero 52010051

59,90 

+
-

Toimitettavissa

Katso arvioitu rahtimaksu

* Hinnat ovat arvioita tästä tuotteesta. Lopullinen rahtimaksu riippuu ostoskoriin lisätyistä muista tuotteista ja niiden määristä.

Toimitusaika 1-3 viikkoa.

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen (emme toimita Ahvenanmaalle).

Kuvaus

Opa on tuonut laatua keittiöön jo vuodesta 1926. Meille on tärkeää, että tuotteet kestävät aikaa ja että niiden käyttäminen sekä puhdistaminen on vaivatonta. Opa ja Huono Äiti yhdistivät voimansa, jonka tuloksena on syntynyt tuote, joka tekee ruoanlaitosta nautittavampaa aina valmisteluista lautaselle saakka.

Tuotteessa yhdistyy Opa tuotevalikoiman sydän, kotimaiset Mari teräskattilat, jotka ovat olleet suomalaisien keittiöiden suosikki jo 70-luvulta saakka sekä käytännöllinen Mari Easy kaatokansi keitinveden pois kaatamiseen. Hyvä kattila, parempi kokki. Syömään!

Kannen silikonisessa reunassa kaksi eri kokoista siivilää valutusta varten, pienempi sopii esimerkiksi pastan valuttamiseen ja isompi perunoiden keitinveden kaatamiseen.

Korkealaatuisesta teräksestä valmistettu kattila sopii kaikille liesityypeille sekä uuniin. Kansi on uuninkestävä 220 asteeseen saakka. Kaatokannen avulla saadaan kaadettua keitinveden kätevästi pois. Kannen silikonisessa reunassa kaksi eri kokoista siivilää valutusta varten, pienempi sopii esimerkiksi pastan valuttamiseen ja isompi perunoiden keitinveden kaatamiseen. Kannen reunoista saa tukevan otteen. Kattila ja kansi voidaan pestä astianpesukoneessa.

Tilavuus 5 L
Suuaukon halkaisija 22 cm
Pohjan halkaisija 19 cm
Materiaali ruostumaton teräs

Rahtipaino: 1.55 kg

0
    0
    Shopping cart
    Your cart is empty