Opa x Huono Äiti kattila kaatokannella 1,5 l

Tuotenumero 52010061

Kuvaus

Opa on tuonut laatua keittiöön jo vuodesta 1926. Meille on tärkeää, että tuotteet kestävät aikaa ja että niiden käyttäminen sekä puhdistaminen on vaivatonta. Opa ja Huono Äiti yhdistivät voimansa, jonka tuloksena on syntynyt tuote, joka tekee ruoanlaitosta nautittavampaa aina valmisteluista lautaselle saakka.

Tuotteessa yhdistyy Opa tuotevalikoiman sydän, kotimaiset Mari teräskattilat, jotka ovat olleet suomalaisien keittiöiden suosikki jo 70-luvulta saakka sekä käytännöllinen Mari Easy kaatokansi keitinveden pois kaatamiseen. Hyvä kattila, parempi kokki. Syömään!

Kannen silikonisessa reunassa kaksi eri kokoista siivilää valutusta varten, pienempi sopii esimerkiksi pastan valuttamiseen ja isompi perunoiden keitinveden kaatamiseen.

Korkealaatuisesta teräksestä valmistettu kattila sopii kaikille liesityypeille sekä uuniin. Kansi on uuninkestävä 220 asteeseen saakka. Kaatokannen avulla saadaan kaadettua keitinveden kätevästi pois. Kannen silikonisessa reunassa kaksi eri kokoista siivilää valutusta varten, pienempi sopii esimerkiksi pastan valuttamiseen ja isompi perunoiden keitinveden kaatamiseen. Kannen reunoista saa tukevan otteen. Kattila ja kansi voidaan pestä astianpesukoneessa.

Opa x Huono Äiti tuotteita jälleenmyy Prismat kautta maan, tilaa tästä.

Rahtipaino: 0.795 kg

Saatat myös pitää...

  • OPA x Huono Äiti kattila kaatokannella 5,0 l

  • Opa x Huono Äiti paistinpannu 28 cm

  • Opa x Huono Äiti kattila kaatokannella 3,0 l

0
    0
    Shopping cart
    Your cart is empty