Ale!

Muurikka Wok jaloilla laatikossa

Tuotenumero 01040195

Muurikka Wokki on monipuolinen, syvä pannu. Kaasulle, sähkölle tai avotulelle.

79,00  63,20 

+
-

Toimitettavissa

Toimitusaika 2-5 arkipäivää.

Kuvaus

Muurikan pannusarjaan kuuluva tuhti wokki-pannu, jossa syntyy keveitä wokkiherkkuja tai vaikkapa soppa. Käy avotulelle ja kaasulle, sopii erinomaisesti Kesäkeittiö KAASU:lle ja KAASU MAXI:lle (ei SÄHKÖ). Mukana irroitettavat jalat (3 kpl).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Muurikka Wok jaloilla laatikossa”

Vetoisuus: 9 L
Materiaali: kuumavalssattu teräs

Rahtipaino: 6.108 kg

Muurikka Pannujen käyttöönotto- ja hoito-ohje (PDF)

Hoitamalla saat Muurikka Pannusta elinikäisen kumppanin. Vaikka Muurikka Pannu on valmistettu tuhdista raudasta, joka ei pienistä säikähdä, sekin tarvitsee hieman huolenpitoa. Näillä ohjeilla pidät pannusi hyvässä kunnossa vuodesta toiseen eikä ruoste pääse yllättämään.

Muurikka Pannun käyttöönotto
Puhdista uusi pannu pesemällä miedolla pesuaineella tai kuumalla vedellä ja tee rasvapoltto heti puhdistuksen jälkeen seuraavalla tavalla: Kuumenna pannu kuumaksi kaasupolttimella, sähkögrillissä tai hiilloksella ja levitä ohuelti ja tasaisesti Muurikka Silavaa tai öljyä koko pannun pintaan. Rasvaa ei saa valua pannun pohjalle paksulti, koska kasautuessaan rasva palaa epätasaiseksi massaksi. Levitä rasvaa muutamia kerroksia ja odotan rasvan imeytymistä aina levittämisen välillä. Rasva tummuu ja kuivuu pannuun ainakin pannun keskiosalta. Käytössä pannu vielä tummuu ja patinoituu lisää.

Puhdistus
Puhdista pannu aina käytön jälkeen. Heti käytön jälkeen pannu puhdistuu parhaiten. Kaada pannulle tilkka vettä, kiehauta ja puhdista pannu lastalla ja talouspaperilla. Pyyhi pannu kuivaksi ja rasvaa paistopuoli kevyesti ruokaöjyllä tai suolattomalla Muurikka Silavalla.

Varastointi
Ennen pitempiaikaista varastointia puhdista, kuivaa ja rasvaa pannu kuumentaen Muurikka Silavalla (kuumennus poistaa kosteuden pannusta ja Silava estää ruostumisen). Säilytä pannu kuivassa paikassa.

Jos Muurikka Pannusi on ruostunut
Jos pannu on joutunut kosteudelle alttiiksi säilytyksen aikana ja ruostunut, ei hätää. Hankaa pannu teräsvillalla tai grilliharjalla, puhdista ja rasvapolta Muurikka Pannu käyttöönotto-ohjeen mukaan. Näin pannusi on taas hyvässä iskussa.

Vanha suolaniksi
Kun Muurikka Pannusi on likainen tai haluat puhdistaa pannun eri makuisten ruokalajien välillä, ruokasuola on hyvä konsti. Levitä reilusti suolaa Muurikka Pannulle ja pidä pientä lämpöä päällä muutama minuutti. Suola imee rasvan, kosteuden ja lian pois. Lian imeydyttyä raaputa esim. lastalla suola pois, kaada pannulle tilkka vettä ja pyyhi pannu puhtaaksi. Muista lopuksi kuivata ja rasvata pannu hyvin. Näin Muurikka Pannusi on taas kuin uusi.

Myymälä Saatavuus
Helsinki KAARI 3 kpl
Vantaa Jumbo 2 kpl
Heinola 4 kpl
Mikkeli 5 kpl

Saatat myös pitää...