Muurikka Tulipata 60

Tuotenumero 54810010

Suomessa valmistettu tuhti tulipata kestää äärimmäisiä sääolosuhteita sukupolvelta toiselle.

Tulossa pian

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Kuvaus

Muurikka Tulipata 60

  • Jämäkkä tulipata on valmistettu paksusta teräksestä
  • Kestää äärimmäisiä sääolosuhteita ja kovaa kuumuutta
  • Helppo siirtää haluttuun paikkaan kahvojen ansiosta
  • Suomessa valmistettu, avainlipputuote
  • Korkeus 31 cm, halkaisija 61 cm

Muurikka tulipadat ovat valmistettu Suomessa, suomalaisesta, paksusta teräksestä. Nämä tuhdit tulipadat on tehty kestämään Pohjoismaiden äärimmäisiä sääolosuhteita sekä kovaa kuumuutta, sukupolvelta toiselle. Tulipadalla on allaan vankka kolmen jalan perusta ja jalat on mahdollista irrottaa varastointia varten. Heti käyttövalmis tulipata on helppo siirtää haluttuun paikkaan sivulla olevien kahvojen ansiosta.

Tulipadat luovat elävän tulen tunnelmaa ja lämpöä pihalle tai vaikkapa mökille. Pyöreän tulipadan äärelle on mukava kokoontua perheen ja ystävien kanssa, nauttimaan avotulen tuomasta lumoavasta tunnelmasta ja ruoanlaitosta yhdessä.  Lämmönlähteenä voidaan käyttää grillihiiliä tai puuta.

Muurikka tulipata on valmistettu 3 mm vahvasta teräksestä. Tulipata on väriltään teräksen harmaa, mutta siinä esiintyy värivaihtelevuutta. Käytössä teräksen pinta tummuu, ja siihen voi muodostua pinta korroosiota. Korroosio ei vaikuta tuotteen käyttöominaisuuksiin. Tulipadan käyttöikää voi pidentää entisestään säännöllisellä hoidolla. Suomessa valmistettu.

Erikseen saatavan paistolevyn päällä voi grillata ruokaa ja keskellä olevan aukon kautta lisätä puita ja kohentaa tulta.

Yhteensopivat lisävarusteet

Korkeus: 31 cm
Halkaisija: 61 cm
Materiaali: teräs
Materiaalin paksuus: 3 mm

Rahtipaino: 10.6 kg

Myymäläsaatavuus on suuntaa antava, kannattaa tarkistaa saldo ko. myymälästä.

Myymälä Saatavuus
Helsinki KAARI 0 kpl
Vantaa Jumbo 0 kpl
Heinola 0 kpl
Mikkeli 0 kpl

Saatat myös pitää...