Ale!

Muurikka Nokkela Savuton hiiligrilli, musta

Tuotenumero TO6700

Savutonta ruoanlaittoa Muurikka Nokkela Savuton Hiiligrillillä! AA-paristoilla toimiva pikkugrilli kulkee mukana rannalle, retkelle – grillaa vaikka parvekkeella!

109,00  87,20 

+
-

Toimitettavissa

(4 tuotearviota)

Toimitusaika 2-5 arkipäivää.

Kuvaus

TM testivoittaja! Lue juttu täältä.

Muurikka Nokkela Savuton Hiiligrilli on ulkokäyttöön soveltuva näppäränkokoinen hiiligrilli, joka on helppo käyttää, puhdistaa ja ottaa mukaan. Sen runko ei kuumene polttavaksi käytön aikana, joten käyttö on turvallista erilaisissa ympäristöissä ja tilanteissa. Kokonsa puolesta Savuton Hiiligrilli soveltuu hyvin retkeilykäyttöön tai vaikkapa parvekkeelle. Savuton Hiiligrilli toimii neljällä AA-paristolla tai USB-liitännällä, joiden avulla grillin sisälle rakennettu tuuletin antaa ilmaa hiillokselle. Puhalluksen tehoa voi säätää kätevästi käytön aikana ja näin vaikuttaa grillaustulokseen. Paistolevy on pinnoitettu tarttumattomalla non-stick -pinnoitteella ja muut osat ovat ruostumatonta terästä. Osat ovat irrotettavia ja helposti pestäviä. Erikseen ostettavien lisävarusteiden avulla Savuttomaan Hiiligrilliin voi yhdistää myös muita perinteisiä Muurikkatuotteita. Tuotteen mukana tulee kantokassi.

4 arviota tuotteelle Muurikka Nokkela Savuton hiiligrilli, musta

 1. Tuukka Urpi (varmistettu kirjoittaja)

  Ostin kokeeksi ja tämähän osoittautui mainioksi keksinnöksi. Muutamalla hiilellä tämän voi lämmittää alle 15 minuutissa käyttökuntoon ja hiilillä paistaa kevyesti neljälle hengelle ruoat. Tilaa on vähän, mutta juuri riittävästi. Toimii hyvin ainakin ok-talon parvekkeella. Paistolevyksi olisi hyvä saada jokin ei-pinnoitettu. Vaihtaminen ritilään ei ihan suoraan onnistu, koska tuo levy myös jakaa lämpöä tasaisesti. Tai sitten paistoala pienenee merkittävästi.

 2. Kai Pekarila (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan huipputuote.? Pääsin kaverin laitetta kokeilemaan. Omaani vielä postista odotellessa ja grillikesää vartoessa.?

 3. Vesa Kuusio (varmistettu kirjoittaja)

  Ostin TM testin luettuani ja grilli on yhtä mainio peli mitä testissä sanottiin. USB-portti hyvä lisävaruste joka mahdollistaa kännykän ladattavien lisävirta-akkujen käytön virtalähteen. Paistolevyn lisäksi kaipaisi ritilää lisävarusteena isommille grillattaville. Saavuttamaan grilli toimii mainiosti myös lasitetulla kerrostaloparvekkeella.

 4. Juha Grönlund (varmistettu kirjoittaja)

  TM:n jutun perusteella tilasin grillin. Yllättävän hyvä tuote. Paistolevy on helppo puhdistaa grillauksen jälkeen samoin kuin rasvarinki kunhan muistaa laittaa siihen veden. Todella siisti laite hiiligrilliksi. Aivan eri luokkaa kuin ritilägrillit.

Lisää arvio

Paistolevyn halkaisija: 32,5 cm
Korkeus: 20,5 cm

Rahtipaino: 5.394 kg

Myymälä Saatavuus
Helsinki KAARI 46 kpl
Vantaa Jumbo 3 kpl
Heinola 5 kpl
Mikkeli 9 kpl

Saatat myös pitää...