Muurikka Sähkösavustin 1200 W

Tuotenumero TO6845

Heti käyttövalmis, aito ja alkuperäinen Muurikka Sähkösavustin. Suomessa suunniteltu, valmistettu ja 100 % tarkastettu!

HUOM! Tuotteella normaalia pidempi toimitusaika, toimitukset alkaen vko 22.

 

149,00 

+
-

Toimitettavissa

(1 tuotearvio)

Logistiikkamme uudelleenjärjestelyn vuoksi viivettä toimituksissa. Toimitukset alkaen vko 26, pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen sähkösavustin

Aidon Muurikka Sähkösavustimen on tunnistanut jo vuodesta 1999 Aito Muurikka tuote –leimasta. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu, korkealaatuinen ja jämäkkä Muurikka Sähkösavustin toimii savustuspuruja käyttämällä heti valmiina savustimena ja ilman puruja monipuolisena grillinä ja pihauunina ympäri vuoden.

Savustin toimitetaan valmiiksi koottuna, joten se on heti käyttövalmis – mukana myös pussi leppäsavustuspuruja. Tehokkaalla sähkösavustimella savustaa käden käänteessä kalaa, lihaa, makkaroita ja vihanneksia. Vain mielikuvitus on rajana. Sähkösavustimen rasva- ja purupelti sekä ritilä ovat täysin konepestäviä. Mukana suojahuppu, joka suojaa savustinta lialta ja kosteudelta.

  • Kaksi savustustasoa
  • Ylemmän ritilän mitat: 24 x 48 cm Alemman ritilän mitat: 25 x 48 cm
  • Yksi puru- ja rasvapelti
  • Teho 1200 W
  • Liitäntäjohto 2 metriä
  • Ruostumatonta terästä
  • Rungon halkaisija: 28 cm
  • Rungon pituus 55 cm

Käyttömahdollisuuksia

Tällä sähkösavustimella voit kypsentää ja savustaa kalaa, lihaa, makkaroita tai vihanneksia. Sitä voi myös käyttää pelkästään ruoan savulla maustamiseen. Savustamisen lisäksi laitteella voi kypsentää ruokia kuten uunissa, tällöin jätetään savustuspurut pois. Korkeassa lämpötilassa kypsennettäessä ruoka säilyy mehukkaampana, kun se kääritään alumiinifolioon. On tärkeää, että ruoan kypsymistä seurataan säännöllisesti valmistuksen aikana.

Näin savustat kalaa

Suolaa ja mausta tai marinoi tuoreet, peratut kalat tai kalafileet ennen savustusta. Voit suolata kalat myös savustamisen jälkeen niiden ollessa vielä kuumia. Mikäli käytät pakastekaloja, sulata kalat viileässä ja suolaa ne ennen savustusta.

Sirottele purupellille ohut kerros, noin 2 dl savustukseen sopivaa puhdasta, karkeaa savustuspurua tai haketta. HUOM! Varmistathan, että savustuspurut ovat kosteita, liian kuiva puru tai liiallinen purumäärä voi aiheuttaa kannen auki pullahtamisen savustuksen aikana! Puruja voi kostuttaa esim. sumutepullolla suihkuttamalla. Työnnä purupelti vastuksen yläpuolella olevien kannattimien varaan (älä pane purupeltiä suoraan vastusten päälle).

Voit lisätä tai kostuttaa puruja, mikäli ne hiiltyvät liian nopeasti. Purujen sijaan voit käyttää myös poikkisahattuja leppäpuun siivuja. Savustukseen sopivat monet puulajit, mm. leppä-, omenapuu-, tammi-, hikkori- ja kirsikkapuuhake.

Aseta kalat yhteen kerrokseen ritilöille ja työnnä ritilät savustimeen. Valvo savustumista ja seuraa kalan kypsymistä. Savustusaika riippuu kalojen määrästä ja koosta. Pienet kalat savustuvat 15 – 20 minuutissa ja suuremmat kalat 40 – 60 minuutissa. Lohifileen kypsymisaika on n. 35 – 50 minuuttia fileen koosta riippuen. Kalat ovat kypsiä, kun ruodot ja nahka irtoavat helposti. Irrota liitäntäjohto virtapistokkeesta ja ota kalat pois savustimesta.

 

1 arvio tuotteelle Muurikka Sähkösavustin 1200 W

  1. jorma.tuhkanen

    n. 3 vuoden käytön jälkeen vastuksen tukikehikko hajosi pistehitsauksistaan. Muuten savustin toiminut ok.

Lisää arvio

Pakkaus sisältää savustusohjeet pienen pussillisen savustuspuruja, reseptivihkon ja suojahupun.
Osat: 2 ritilä / purupelti / rasvapelti
Sähköliitäntä: maadoitettu pistoke 230 v50 Hz
Liitäntäjohto: 2 m
Sähköteho: 1200 w
Materiaali: ruostumatonta terästä
Koko: halkaisija 28 cm / pituus 55 cm

Paino: 8.268 kg

Saatat myös pitää...