Muurikka PRO Damascus kokkiveitsi

Tuotenumero 54920790

139,00 

+
-

Toimitettavissa

Katso arvioitu rahtimaksu

* Hinnat ovat arvioita tästä tuotteesta. Lopullinen rahtimaksu riippuu ostoskoriin lisätyistä muista tuotteista ja niiden määristä.

Toimitusaika 2-5 päivää.

Kuvaus

Muurikka PRO Damascus kokkiveitsi on valmistettu korkealaatuisesta VG10-teräksestä. Huipputerävä ja kestävä Damascus veitsi on valmistettu perinteisellä kerrostaontamenetelmällä, terän pinnassa näkyy kaunis, ainutlaatuinen 67 kerroksesta muovautunut damaskikuviointi. Kahva on lasikuitu- ja epoksipohjaista G10 materiaalia, joka tarjoaa tukevan otteen kahvasta. Materiaali on kestävä, huoltovapaa ja sopii myös kosteisiin oloihin.

Veitsi on pakattu tyylikkääseen lahjalaatikkoon.

Veistä ei tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen vedellä huuhtomalla ja huolellisesti kuivaamalla. Säilytä veitsiä veitsitelineessä tai paikassa, jossa se ei ole kosketuksissa muihin metalliesineisiin.

Veitsen pituus 32,3 cm, terä 19 cm, terän leveys 4,1 mm, terän paksuus 2,5 mm. Suosittelemme ostamaan Muurikka märkähiomakiven veitsen oston yhteydessä.

Huom. Veistä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen lihaan tai luihin, kookospähkinään tai säilykepurkin kansiin. Vaarana on palojen irtoaminen terästä.

Damaskiteräs on terävä ja kestävä teräslaji, joka on kehitetty alunperin Lähi-idässä miekkojen ja veitsien valmistamista varten. Kova teräs helpottaa työskentelyä ja mahdollistaa hiomisen äärimmäisen teräväksi saakka.

 

Veitsen pituus: 32,3 cm
Terän pituus: 19 cm
Terän leveys: 4,1 mm
Terän paksuus: 2,5 mm

Rahtipaino: 0.25 kg

Ammattilaisveitsemme soveltuvat kaikkiin ruoanvalmistustarpeisiisi. Ultra-Premium-kiillotettu sileä G10-lasikuituhartsikahva tarjoaa erinomaisen lujuuden, ja sen hygieeninen muotoilu varmistaa, ettei veitseen pääse kertymään likaa. G10-kahva on kuuman-, kylmän- ja kosteudenkestävä, ja veitsessä on täysruoto rakenne, eli terä jatkuu saumatta kahvaksi koko kahvan pituudelta ja leveydeltä. Rakenne tekee veitsestä jämerän ja tukevan. Terä on teroitettu käsin kummaltakin puolelta 16 asteen kulmassa, mikä tekee veitsestä terävämmän ja terästä kestävämmän.

Ammattilaisveitsessä on hyvä tasapaino, joten se ei tunnu raskaalta käyttää. Veitsen ergonomia auttaa vähentämään käsien väsymistä ja kipeytymistä. Terän reuna estää ruokaa takertumasta veitseen.

Pesu- ja hoito-ohjeet
Vaikka ruostumaton teräs hylkii likaa eikä ruostu, se ei kuitenkaan ole vettä läpäisemätöntä. Pese veitsi aina
käsin, älä astianpesukoneessa. Parasta on pestä veitsi käsin jokaisen käyttökerran jälkeen ja pyyhkiä sitten terä puhtaaksi niin, ettei siihen jää kosteutta. Astianpesukoneesta saattaa jäädä veitseen kosteutta ja ruokajäämiä, mutta lisäksi vesisuihkujen kova paine voi vaurioittaa terää. Jos terään jää kosteutta tai ruokajäämiä yön yli, se saattaa vaurioitua. Olet sijoittanut laadukkaaseen veitseen, joten noudattamalla hoito-ohjeita voit olla varma, että se palvelee sinua vuosia. Huom. Veistä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen lihaan tai luihin, kookospähkinään tai säilykepurkin kansiin. Vaarana on palojen irtoaminen terästä. Älä käytä veistä koviin esineisiin tai kovilla pinnoilla, kuten graniitilla tai lasilla.

Varoitus
Ole varovainen käyttäessäsi veistä. Terä on todella terävä. Pidä veitsi aina poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Jos mahdollista, säilytä veitsi sen mukana toimitetussa lahjapakkauksessa tai veitsitukissa.

Huolto
Muista teroittaa veitsen terä säännöllisin väliajoin. Jos käytät teroituskiveä tai puikkoa, varmista teroituksen aikana, että terän kulma on oikea. Jos veitsessä tuntuu vähän vastustusta, terää ei tarvitse varsinaisesti teroittaa, vaan pieni stroppaus tai liippaus riittää.

Saatat myös pitää...

  • Muurikka PRO märkähiomakivi

  • Muurikka PRO Damascus vihannesveitsi

0
    0
    Shopping cart
    Your cart is empty