Muurikka Nokkela Savuton hiiligrilli, punainen **)

Tuotenumero 54320020
Vanha tuotenumero TO6700/R

Savutonta ruoanlaittoa Muurikka Nokkela Savuton Hiiligrillillä! AA-paristoilla toimiva pikkugrilli kulkee mukana rannalle, retkelle – grillaa vaikka parvekkeella!

Loppu varastosta

Toimitusaika 2-5 arkipäivää.

Kuvaus

TM testivoittaja! Lue juttu täältä.

Muurikka Nokkela Savuton Hiiligrilli on ulkokäyttöön soveltuva näppäränkokoinen hiiligrilli, joka on helppo käyttää, puhdistaa ja ottaa mukaan. Sen runko ei kuumene polttavaksi käytön aikana, joten käyttö on turvallista erilaisissa ympäristöissä ja tilanteissa. Kokonsa puolesta Savuton Hiiligrilli soveltuu hyvin retkeilykäyttöön tai vaikkapa parvekkeelle. Savuton Hiiligrilli toimii neljällä AA-paristolla tai USB-liitännällä, joiden avulla grillin sisälle rakennettu tuuletin antaa ilmaa hiillokselle. Puhalluksen tehoa voi säätää kätevästi käytön aikana ja näin vaikuttaa grillaustulokseen. Paistolevy on pinnoitettu tarttumattomalla non-stick -pinnoitteella ja muut osat ovat ruostumatonta terästä. Osat ovat irrotettavia ja helposti pestäviä. Erikseen ostettavan korokerenkaan avulla tämän grillin päällä voi käyttää myös Muurikkapannua 38 cm. Tuotteen mukana tulee kantokassi.

1 arvio tuotteelle Muurikka Nokkela Savuton hiiligrilli, punainen **)

  1. Rinde

    Kätevä piknikgrilli, jos kantomatka ei ole kamalan pitkä. Makkarat, täytetyt sienet, kanafileet paistuu loistavasti. Tarvitsee vain pienen määrän hiiliä, jotka kätevä sammuttaa vaikka vesipullollisella, jos tulee tarve nopeuttaa jäähtymistä. Tykkään!

Lisää arvio

Paistolevyn halkaisija: 32,5 cm
Korkeus: 20,5 cm

Rahtipaino: 5.394 kg

Myymäläsaatavuus on suuntaa antava, kannattaa tarkistaa saldo ko. myymälästä.

Myymälä Saatavuus
Helsinki KAARI 3 kpl
Vantaa Jumbo 2 kpl
Heinola 4 kpl
Mikkeli 7 kpl

Saatat myös pitää...