Ale!

Muurikka Kesäkeittiökattilasetti 10,0 L

Tuotenumero 54090500

89,90 

Hyvä setti Kesäkeittiöllä kokkailuun! Settiin kuuluu iso 10 litran teräskattila, musta kokin sivuliina ja puoliesiliina.

+
-

Toimitettavissa

Toimitusaika 2-5 arkipäivää.

Kuvaus

Muurikka Kesäkeittiökattilasetti 10,0 L

 • Settiin kuuluu 10 litran kattila, kokin sivuliina ja puoliesiliina
 • Kokin sivuliina 100% puuvillaa, mitat 50 cm x 70 cm
 • Puoliesiliinassa nauhat vyötäröllä, esiliina mitat 52 cm x 77 cm
 • Hyvä setti Kesäkeittiössa kokkailluun!

Kesäkeittiökattila on Suomessa valmistettu avainlipputuote. Korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä valmistettu, reilun kokoinen kattila kovaan käyttöön. Keittäminen sujuu kätevästi ulkona muun kokkaamisen / grillaamisen ohessa. Kokeile myös ryöppäyskorin kanssa. Soveltuu Kesäkeittiö KAASULLE ja KAASU MAXILLE, kaasupoltin D-300, D-350 tai D-400:lle. Sopii myös liedelle ja avotulelle. Konepesun kestävä, 10 vuoden takuu. Kattilan suuaukon halkaisija 28 cm, pohjan halkaisija 25 cm. Tilavuus 10 litraa, mitta-asteikko puolen litran välein.

Settiin kuuluu musta kokin sivuliina, koko 50 x 70 cm. Sivuliina on 100 % puuvillaa. Muurikka sivuliina toimii kesäkeittiössä ja grillauksessa kokin sivuliinana. Perinteisen valkoisen sivuliinan tilalla toimii monipuolinen musta liina, jolla kesäinen kokkaaja voi tarttua, pyyhkiä ja kuivata. Puuvillainen kangas pysyy paremmin puhtaana ja on ekologinen. Lliinoja on hyvä olla useampi, koska sivuliinan tulee olla aina puhdas, kuiva ja aina kokin ulottuvilla. Huomaa, että kostea tai märkä liina ei enää eristä käsiä kuumuudelta. Kun liina ei ole käytössä, se roikkuu siististi kokin esiliinasta kokin takana/sivussa.  Pese ennen käyttöä.

Musta puoliesiliina Muurikka logolla. Tyylikäs esiliina suojaa sinua ja vaatteitasi kuumilta roiskeilta. Taakse sidottavat nauhat vyötäröllä. Koko 52 x 77 cm. Pientä kokovaihtelua voi esiintyä. 65 % polyester / 35 % puuvilla.

Yhteensopivat lisävarusteet

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Muurikka Kesäkeittiökattilasetti 10,0 L”

Rahtipaino: 2.25 kg

Älä keitä kattilaa kuiviin, koska silloin pohja voi vaurioitua. Sammuta ensin levy ja anna kattilan jäähtyä levyllä ennen nostoa, jos kattila on kiehunut kuiviin. Vaurioitunut tai irronnut kuuma pohja voi aiheuttaa vaaratilanteita.

PUHDISTUS

Kiiltävä teräspinta ei pidä karkeista harjoista, hankausjauheesta tai hankaavista sienistä eikä teräsvillasta.

Harmaanvalkeat pilkut ja laikut, kalkkikerrostumat
Kalkki ym. vedessä olevat mineraalit voivat saostuessaan muodostaa pohjalle harmaan pinnan tai vaaleita laikkuja, jotka eivät irtoa pesuaineilla. Puhdista pohja liottamalla kattilassa yön yli etikka-vesiliuosta (1-2 dl/1 l vettä). Pese ja kuivaa kattila käsittelyn jälkeen.

Pienet valkeat täplät astian pohjassa
Kattilaan ilmestyy valkeita täpliä, jos ruokasuola lisätään ennen kiehumista. Nämä voidaan puhdistaa myös laimennetulla etikalla. Suola tulisi lisätä vasta kiehumavaiheessa. Älä säilytä suolaisia ruokia pitkiä aikoja teräsastiassa, sillä ruokasuola aiheuttaa teräkseen pistesyöpymiä.

Sateenkaaren värit
Sateenkaaren värit teräksessä aiheutuvat äkillisestä lämmönvaihtelusta. Ilmiö on täysin vaaraton ja poistuu itsestään vähitellen. Voit käsitellä astian halutessasi etikkaliuoksella.

Tiukasti kiinni tarttunut ruoka
Tiukasti kiinni tarttunut ruoka johtuu yleensä liian suuresta lieden lämmöstä. Liota kattilaa tai keitä siinä pesuaineliuosta, jossa on 1 rkl emäksistä pesujauhetta ja 1 l vettä.

Myymäläsaatavuus on suuntaa antava, kannattaa tarkistaa saldo ko. myymälästä.

Myymälä Saatavuus
Helsinki KAARI 0 kpl
Heinola 0 kpl
Mikkeli 0 kpl
Jyväskylä 0 kpl

Saatat myös pitää...

 • Ale!

  Mari kattila 10,0 L

 • Muurikka Kesäkeittiökattila 10 L

 • Liemikauha 2,5 dl, varren pit 30 cm

 • Ale!

  Mari kattila 10,0 L ja ryöppäyskori

 • Mari Ryöppäyskori 28 cm 10 L kattilaan

 • Muurikka Kesäkeittiökattila 15,0 L

 • Easy Grip-kauha 2,5 dl

 • Ale!

  Mari kattila 15,0 L

1
  1
  Ostoskori
  Muurikka grillipihdit 29 cm 
  1 X 11,90  = 11,90