Ale!

Muurikka Feeling Kajastus suojahupulla

Tuotenumero To8014

Ajaton ja tyylikäs tunnelmatulisija Kajastus luo miellyttävää tunnelmaa pihalla, terassilla ja vaikkapa puutarhassa. Tunnelmatulisija on helppo nostella ja siirtää haluttuun paikkaan sivulla olevien kädensijojen ansiosta. Nauti elävän tulen tuomasta tunnelmasta, kaikkina vuodenaikoina!

139,00  104,25 

+
-

Toimitettavissa

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Huom. Postin lakon vuoksi tilaukset toimitetaan poikkeuksellisesti Matkahuollolla vaikka olisit valinnut toimitustavaksi Postin.

Kuvaus

Tyylikäs, harmaa tunnelmatulisija Kajastus valaisee ja luo tunnelmaa arkeen ja juhlaan. Nostettavan kipinäsuojan alta löytyy paistoritilä. Tunnelma tulisijassa voi polttaa ainoastaan pieniä määriä käsittelemätöntä puuta tai hiiltä maksimissaan noin 0,5 kg kerrallaan. Tunnelmatulen palamista tulee rajoittaa niin, että tuli ei nouse tulisijan reunojen yli, ja kosketa ulkokuorta. Tulisijassa voi myös polttaa ulkoroihuja- ja kynttilöitä. Sivulla olevien kädensijojen sekä kevyen painonsa ansiosta tulisija on helppo siirtää haluamaansa paikkaan. Nauti avotulen tuomasta tunnelmasta kaikkina vuodenaikoina! Mukana hiilikoukku tulen kohentamiseen sekä suojahuppu jolla suojaat Kajastuksen lialta ja kosteudelta.

Huomioithan, että puun polttaminen Muurikka Feeling Kajastuksessa on rinnastettavissa avotulen tekoon. Avotulta poltettaessa täytyy huolehtia, että tulisijan alla on riittävästi palamatonta alustaa esim. betoni- tai kivilaattoja, hiekkaa, soraa jne. Älä käytä tulisijaan helposti syttyvien alustojen päällä kuten kuivalla nurmikolla tai äläkä myöskään liian lähellä muita helposti syttyviä pintoja tai kasvillisuutta. Puuterassilla käytettäessä terassi täytyy suojata esimerkiksi palosuojamatolla tai lattiapellillä. Polta vain kohtuullista tulta ja ole varautunut sammuttamaan tuli turvallisesti ja nopeasti tarvittaessa. Tuotteet soveltuvat hyvin ulkoroihujen ja -kynttilöiden alustoiksi. Näitä tuotteita poltetaan tulisijassa kyseisten tuotteiden ohjeistuksen mukaisesti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Muurikka Feeling Kajastus suojahupulla”

Korkeus: 28,5 cm
Halkaisija: 75 cm
Materiaali: ulkokuori MgO:ta (kivijäljitelmä), tulipesä mustaksi maalattua terästä, grillausritilä ruostumatonta terästä

Rahtipaino: 17 kg

Myymälä Saatavuus
Helsinki KAARI 5 kpl
Helsinki REDI 0 kpl
Heinola 4 kpl
Mikkeli 5 kpl
';

Saatat myös pitää...