Ale!

Muurikka Feeling Kajastus suojahupulla

Tuotenumero To8014

Ajaton ja tyylikäs tunnelmatulisija Kajastus luo miellyttävää tunnelmaa pihalla, terassilla ja vaikkapa puutarhassa. Tunnelmatulisija on helppo nostella ja siirtää haluttuun paikkaan sivulla olevien kädensijojen ansiosta. Nauti elävän tulen tuomasta tunnelmasta, kaikkina vuodenaikoina!

139,00  111,20 

+
-

Toimitettavissa

Toimitusaika 2-5 arkipäivää.

Kuvaus

  • Kaunis tunnelmatulisija pihalle
  • Tuo tunnelmaa ympäri vuoden
  • Sivuilla kädensijat, helppo siirtää
  • Tulisijassa voi polttaa pieniä määriä puuta/hiiltä, ulkoroihuja- ja kynttilöitä
  • Mukana tulevalla paistoritilällä voi grillata
  • Mukana hiilikoukku
  • Mukana tulevalla suojahupulla suojaat tunnelmatulisijan lialta ja kosteudelta

Tyylikäs, harmaa tunnelmatulisija Kajastus valaisee ja luo tunnelmaa arkeen ja juhlaan. Nostettavan kipinäsuojan alta löytyy paistoritilä. Tunnelma tulisijassa voi polttaa ainoastaan pieniä määriä käsittelemätöntä puuta tai hiiltä maksimissaan noin 0,5 kg kerrallaan. Tunnelmatulen palamista tulee rajoittaa niin, että tuli ei nouse tulisijan reunojen yli, ja kosketa ulkokuorta. Tulisijassa voi myös polttaa ulkoroihuja- ja kynttilöitä. Sivulla olevien kädensijojen sekä kevyen painonsa ansiosta tulisija on helppo siirtää haluamaansa paikkaan. Nauti avotulen tuomasta tunnelmasta kaikkina vuodenaikoina! Mukana hiilikoukku tulen kohentamiseen sekä suojahuppu jolla suojaat Kajastuksen lialta ja kosteudelta.

Huomioithan, että puun polttaminen Muurikka Feeling Kajastuksessa on rinnastettavissa avotulen tekoon. Avotulta poltettaessa täytyy huolehtia, että tulisijan alla on riittävästi palamatonta alustaa esim. betoni- tai kivilaattoja, hiekkaa, soraa jne. Älä käytä tulisijaan helposti syttyvien alustojen päällä kuten kuivalla nurmikolla tai äläkä myöskään liian lähellä muita helposti syttyviä pintoja tai kasvillisuutta. Puuterassilla käytettäessä terassi täytyy suojata esimerkiksi palosuojamatolla tai lattiapellillä. Polta vain kohtuullista tulta ja ole varautunut sammuttamaan tuli turvallisesti ja nopeasti tarvittaessa. Tuotteet soveltuvat hyvin ulkoroihujen ja -kynttilöiden alustoiksi. Näitä tuotteita poltetaan tulisijassa kyseisten tuotteiden ohjeistuksen mukaisesti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Muurikka Feeling Kajastus suojahupulla”

Korkeus: 28,5 cm
Halkaisija: 75 cm
Materiaali: ulkokuori MgO:ta (kivijäljitelmä), tulipesä mustaksi maalattua terästä, grillausritilä ruostumatonta terästä

Rahtipaino: 17 kg

Muurikka Feeling tunnelmatulisija Kajastus käyttöohje (PDF)

Ennen käyttöä lue ohjeet huolellisesti

Ennen käyttöä lue ohjeet huolellisesti. Tämä tunnelmatulisija on tarkoitettu vain ulkokäyttöön eikä sitä saa käyttää rakennusten sisällä,
varastoissa ja/tai autotalleissa tai muissa suljetuissa tiloissa. Tulisijaa saa käyttää vain aikuiset. Lapset ja eläimet on pidettävä riittävän
turvaetäisyyden päässä tulisijasta käytön aikana. Tulisijan pinnat kuumentuvat käytön aikana polttavan kuumiksi.

Älä käytä sytyttämiseen bensaa tai muita vastaavia kemikaaleja, sillä ne voivat sytyttää palon liian voimakkaana ja räjähdysmäisesti.
Suosittelemme sytyttämiseen esimerkiksi Muurikka Sytykkeitä tai Sytytyspaloja tulen maltilliseen ja turvalliseen sytyttämiseen. Tunnelma tulisijassa saa polttaa ainoastaan pieniä määriä käsittelemätöntä puuta tai hiiltä maksimissaan noin 0,5 kg kerrallaan. Tunnelmatulen
palamista tulee rajoittaa niin, että tuli ei nouse tulisijan reunojen yli, ja kosketa ulkokuorta. Liiallinen kuumuus voi aiheuttaa ulkokuoren halkeamisen. Tulisija on myös hyvä alusta ulkoroihuille ja kynttilöille. Älä käytä tulisijaa roskien polttamiseen.

Huolehdi, että tulisijan alla on riittävästi palamatonta alustaa esim. betoni- tai kivilaattoja, hiekkaa, soraa jne. Älä käytä tulisijaan helposti syttyvien alustojen päällä kuten kuivalla nurmikolla äläkä myöskään liian lähellä muita helposti syttyviä pintoja tai kasvillisuutta. Polta vain kohtuullista tulta ja ole varautunut sammuttamaan tuli turvallisesti ja nopeasti tarvittaessa. Älä siirtele kuumaa ja palavaa tulisijaa ja käytä tulen kohentamiseen vain siihen tarkoitettuja välineitä. Käytön jälkeen tyhjennä tulisija tuhkasta ja hiilistä, kun ne ovat täysin sammuneet ja jäähtyneet. Käytä suojakäsineitä tai patakintaita kuuman tulisijan siirtämiseen tai siirrä tulisijaa vasta kun se on täysin jäähtynyt. Jos maalipinta kuluu ajan ja käytön myötä, voi tulisijan maalata uudelleen kuumuudenkestävällä Muurikka Paikkamaalilla (saatavilla mm. verkkokaupastamme). Pienet värimuutokset käytön ja ajan myötä ovat normaali ilmiö eivätkä vaikuta tuotteen käyttöön. Tulisijan huolto käytön jälkeen edistää pitkää käyttöikää. Tulisijan pintaan voi levittää käytön jälkeen kevyen kerroksen ruokaöljyä, joka suojaa teräspintaa ruostumiselta. Tuote on altis säävaihteluille mm. sateelle. Tuotteen mukana tuleva suojahuppu suojaa tulisijaa roskilta ja sateelta, joten suosittelemme sen käyttöä etenkin, jos tulisijan suojana ei ole katosta. Aseta suojahuppu tulisijan päälle vasta kun kaikki osat ovat täysin jäähtyneet ja tulisija on puhdistettu käytön jälkeen. Ennen pidempiaikaista varastointia (esim. talvisäilytys) puhdista tulisija huolellisesti ja säilytä kuivassa paikassa suojassa sateelta.

Myymälä Saatavuus
Helsinki KAARI 5 kpl
Vantaa Jumbo 1 kpl
Heinola 4 kpl
Mikkeli 5 kpl

Saatat myös pitää...