Ale!

Muurikka Feeling Hohde **

Tuotenumero 54610020
Vanha tuotenumero To8013

Tunnelmatulisija Hohde luo miellyttävää tunnelmaa ja lämmittää pihalla, terassilla ja vaikkapa puutarhassa. Tulisija on helppo nostella ja siirtää haluttuun paikkaan. Nauti elävän tulen tuomasta tunnelmasta, kaikkina vuodenaikoina!

Tarjous voimassa: 30.11.2020

59,00  29,50 

+
-

Toimitettavissa

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Kuvaus

Muurikka Feeling Hohde

  • Helposti siirreltävä tunnelmatulisija
  • Valaisee ja luo tunnelmaa
  • Tulisijassa voidaan polttaa ulkoroihuja- ja kynttilöitä, tai pieniä määriä puuta kerrallaan
  • Mukana hiilikoukku
  • Korkeus 53 cm, halkaisija 35 cm
  • Materiaalina kuumuuden kestävällä maalilla maalattu teräs

Laadukas Hohde tulisija tukevilla jaloilla on helppo siirtää haluamaansa paikkaan. Valaisee ja luo tunnelmaa arkeen ja juhlaan. Korkeampi takaseinä tarjoaa tulelle tuulensuojaa. Tulisijassa voi polttaa ulkokäyttöön tarkoitettuja ulkoroihuja- ja kynttilöitä tai pieniä määriä puita. Hiilikoukku tulen kohentamiseen on mukana pakkauksessa.

Huomioithan, että puun polttaminen Muurikka Feeling Hohteessa on rinnastettavissa avotulen tekoon. Avotulta poltettaessa täytyy huolehtia, että tulisijan alla on riittävästi palamatonta alustaa esim. betoni- tai kivilaattoja, hiekkaa, soraa jne. Älä käytä tulisijaan helposti syttyvien alustojen päällä kuten kuivalla nurmikolla tai äläkä myöskään liian lähellä muita helposti syttyviä pintoja tai kasvillisuutta. Puuterassilla käytettäessä terassi täytyy suojata esimerkiksi palosuojamatolla tai lattiapellillä. Polta vain kohtuullista tulta ja ole varautunut sammuttamaan tuli turvallisesti ja nopeasti tarvittaessa. Tuotteet soveltuvat hyvin ulkoroihujen ja -kynttilöiden alustoiksi. Näitä tuotteita poltetaan tulisijassa kyseisten tuotteiden ohjeistuksen mukaisesti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Muurikka Feeling Hohde **”

Korkeus: 53 cm
Halkaisija: 35 cm
Materiaali: teräs, maalattu kuumuuden kestävällä maalilla
Väri: musta

Rahtipaino: 3.6 kg

Muurikka Feeling tunnelmatulisija Hohde käyttö- ja hoito-ohje (PDF)

Ennen käyttöä lue ohjeet huolellisesti

Tämä tulisija on tarkoitettu vain ulkokäyttöön eikä sitä saa käyttää rakennusten sisällä, varastoissa ja/tai autotalleissa tai muissa suljetuissa tiloissa. Tulisijaa saa käyttää vain aikuiset. Lapset ja eläimet on pidettävä riittävän turvaetäisyyden päässä tulisijasta käytön aikana. Tulisijan pinnat kuumentuvat käytön aikana polttavan kuumiksi.

Älä käytä sytyttämiseen bensaa tai muita vastaavia kemikaaleja, sillä ne voivat sytyttää palon liian voimakkaana ja räjähdysmäisesti. Suosittelemme sytyttämiseen esimerkiksi Muurikka Sytykkeitä tai Sytytyspaloja tulen maltilliseen ja turvalliseen sytyttämiseen. Tulisijassa saa polttaa ainoastaan hiiltä, käsittelemätöntä puuta tai klapeja. Tulisija on myös hyvä alusta ulkoroihuille ja kynttilöille. Älä käytä tulisijaa roskien polttamiseen.

Kiinnitä osat huolellisesti ennen ensimmäistä käyttöä. Huolehdi, että tulisijan alla on riittävästi palamatonta alustaa esim. betoni- tai kivilaattoja, hiekkaa, soraa jne. Älä käytä tulisijaan helposti syttyvien alustojen päällä kuten kuivalla nurmikolla äläkä myöskään liian lähellä muita helposti syttyviä pintoja tai kasvillisuutta. Polta vain kohtuullista tulta ja ole varautunut sammuttamaan tuli turvallisesti ja nopeasti tarvittaessa. Älä siirtele kuumaa ja palavaa tulisijaa ja käytä tulen kohentamiseen vain siihen tarkoitettuja välineitä. Käytön jälkeen tyhjennä tulisija tuhkasta ja hiilistä, kun ne ovat täysin sammuneet ja jäähtyneet. Käytä suojakäsineitä tai patakintaita kuuman tulisijan siirtämiseen tai siirrä tulisijaa vasta kun se on täysin jäähtynyt.

Jos maalipinta kuluu ajan ja käytön myötä, voi tulisijan maalata uudelleen kuumuudenkestävällä Muurikka Paikkamaalilla (saatavilla mm. verkkokaupastamme). Pienet värimuutokset käytön ja ajan myötä ovat normaali ilmiö eivätkä vaikuta tuotteen käyttöön. Tulisijan huolto käytön jälkeen edistää pitkää käyttöikää. Puhdista aina tulisija huolellisesti ja säilytä kuivassa paikassa suojassa sateelta. Tulisijan pintaan voi levittää käytön jälkeen kevyen kerroksen ruokaöljyä, joka suojaa teräspintaa ruostumiselta.

Myymäläsaatavuus on suuntaa antava, kannattaa tarkistaa saldo ko. myymälästä.

Myymälä Saatavuus
Helsinki KAARI 10 kpl
Vantaa Jumbo 5 kpl
Heinola 13 kpl
Mikkeli 7 kpl

Saatat myös pitää...