Muurikka Feeling Hehku

Tuotenumero To8012

Tunnelmatulisija Hehku luo miellyttävää tunnelmaa ja lämmittää pihalla, terassilla ja vaikkapa puutarhassa. Tulisija on helppo nostella ja siirtää haluttuun paikkaan. Nauti elävän tulen tuomasta tunnelmasta, kaikkina vuodenaikoina!

59,00 

+
-

Toimitettavissa

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Kuvaus

Laadukas Hehku tulisija tukevilla jaloilla on helppo siirtää haluamaansa paikkaan. Valaisee ja luo tunnelmaa arkeen ja juhlaan. Korkeampi takaseinä tarjoaa tulelle tuulensuojaa. Tulisijassa voi polttaa puuta tai ulkokäyttöön tarkoitettuja ulkoroihuja- ja kynttilöitä. Hiilikoukku tulen kohentamiseen on mukana pakkauksessa.

Huomioithan, että puun polttaminen Muurikka Feeling Hehkussa on rinnastettavissa avotulen tekoon. Avotulta poltettaessa täytyy huolehtia, että tulisijan alla on riittävästi palamatonta alustaa esim. betoni- tai kivilaattoja, hiekkaa, soraa jne. Älä käytä tulisijaan helposti syttyvien alustojen päällä kuten kuivalla nurmikolla tai äläkä myöskään liian lähellä muita helposti syttyviä pintoja tai kasvillisuutta. Puuterassilla käytettäessä terassi täytyy suojata esimerkiksi palosuojamatolla tai lattiapellillä. Polta vain kohtuullista tulta ja ole varautunut sammuttamaan tuli turvallisesti ja nopeasti tarvittaessa. Tuotteet soveltuvat hyvin ulkoroihujen ja -kynttilöiden alustoiksi. Näitä tuotteita poltetaan tulisijassa kyseisten tuotteiden ohjeistuksen mukaisesti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Muurikka Feeling Hehku”

Korkeus: 63,5 cm
Halkaisija: 35 cm
Materiaali: teräs, maalattu kuumuuden kestävällä maalilla
Väri: musta

Rahtipaino: 3.85 kg

Myymälä Saatavuus
Helsinki KAARI 3 kpl
Helsinki REDI 3 kpl
Heinola 5 kpl
Mikkeli 6 kpl

Saatat myös pitää...