Ale!

Meri teräskattila 4,9 l

Tuotenumero 52040020
Vanha tuotenumero TK3508.49

Teräskattila 4,9 L kaikille liesityypeille.

Tarjous voimassa: 31.08.2020

44,50  29,90 

+
-

Varastossa

Toimitusaika 2-5 arkipäivää.

Kuvaus

Meri teräskattila 4,9 L

  • Sopii kaikille liesityypeille, myös induktiolle
  • Valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä
  • Konepesun kestävä
  • 10 vuoden takuu
  • Suuaukon halkaisija 22 cm

Tyylikäs Meri teräskattila valmistetaan ruostumattomasta teräksestä ja se sopii kaikille liesityypeille, myös induktiolle sekä uuniin. Kattilan voi pestä astianpesukoneessa. Meri kattilassa on hyvin lämpöäjohtava, kolmikerrospohja. Kannessa höyryreiät.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Meri teräskattila 4,9 l”

Tilavuus: 4,9 L
Suuaukon halkaisija: 22 cm
Materiaali: ruostumaton teräs

Rahtipaino: 1.612 kg

Älä keitä kattilaa kuiviin, koska silloin pohja voi vaurioitua. Sammuta ensin levy ja anna kattilan jäähtyä levyllä ennen nostoa, jos kattila on kiehunut kuiviin. Vaurioitunut tai irronnut kuuma pohja voi aiheuttaa vaaratilanteita.

PUHDISTUS

Kiiltävä teräspinta ei pidä karkeista harjoista, hankausjauheesta tai hankaavista sienistä eikä teräsvillasta.

Harmaanvalkeat pilkut ja laikut, kalkkikerrostumat
Kalkki ym. vedessä olevat mineraalit voivat saostuessaan muodostaa pohjalle harmaan pinnan tai vaaleita laikkuja, jotka eivät irtoa pesuaineilla. Puhdista pohja liottamalla kattilassa yön yli etikka-vesiliuosta (1-2 dl/1 l vettä). Pese ja kuivaa kattila käsittelyn jälkeen.

Pienet valkeat täplät astian pohjassa
Kattilaan ilmestyy valkeita täpliä, jos ruokasuola lisätään ennen kiehumista. Nämä voidaan puhdistaa myös laimennetulla etikalla. Suola tulisi lisätä vasta kiehumavaiheessa. Älä säilytä suolaisia ruokia pitkiä aikoja teräsastiassa, sillä ruokasuola aiheuttaa teräkseen pistesyöpymiä.

Sateenkaaren värit
Sateenkaaren värit teräksessä aiheutuvat äkillisestä lämmönvaihtelusta. Ilmiö on täysin vaaraton ja poistuu itsestään vähitellen. Voit käsitellä astian halutessasi etikkaliuoksella.

Tiukasti kiinni tarttunut ruoka
Tiukasti kiinni tarttunut ruoka johtuu yleensä liian suuresta lieden lämmöstä. Liota kattilaa tai keitä siinä pesuaineliuosta, jossa on 1 rkl emäksistä pesujauhetta ja 1 l vettä.

Saatat myös pitää...