Mari Paistokattila 26 cm

Tuotenumero 52010170

69,90 

Korkealaatuisesta teräksestä valmistettu 3.5 litrainen paistokattila kannella. Paistokattilan ison paistoalan ja korkean reunan ansiosta se sopii monipuoliseen ruoanlaittoon.

+
-

Toimitettavissa

Toimitusaika 2-5 arkipäivää.

Kuvaus

Mari Paistokattila 26 cm

 • Suomessa suunniteltu ja valmistettu, avainlipputuote
 • Sopii kaikille liesityypeille, myös induktiolle
 • Valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä
 • Konepesun kestävä
 • 10 vuoden takuu
 • Suuaukon halkaisija 26 cm, tilavuus 3.5 litraa

Korkealaatuisesta teräksestä valmistettu 3.5 litrainen paistokattila kannella. Paistokattilan ison paistoalan ja korkean reunan ansiosta se sopii monipuoliseen ruoanlaittoon. Monikäyttöisellä paistokattilalla saat aikaan padat, erilaiset uuniruoat ja pihvit illallispöytään. Kauttaaltaan teräksinen astia kestää korkeitakin lämpötiloja ja se sopii erinomaisesti uuniin. Käytä aina paistaessa rasvaa, älä kuumenna tyhjänä. Huoltovapaa paistokattila on helppo pitää puhtaana, se voidaan pestä huoletta astianpesukoneessa. Sopii kaikille liesityypeille ja uuniin. Suomessa suunniteltu ja valmistettu.

Lämpötilan säätö on ruostumattoman paistokattilan käytön kannalta tärkeää. Ruostumaton astia ruskistaa huomattavasti matalammissa lämpötiloissa kuin pinnoitetut astiat, joten on tärkeää laskea lieden lämpötilaa, jottei ruoka tartu kattilaan ja pala pohjaan. Herkästi pohjaan palavissa raaka-aineissa, kuten kana tai kala, käytä alhaisia paistolämpötiloja ja lisää kattilaan reilusti rasvaa tai öljyä paistaessa. Valkuaisaineet voivat tarttua teräkseen jo matalissa lämpötiloissa ja siistin paistotuloksen saavuttaminen voi aluksi olla haastavaa. Kokeilemalla löydät sopivan paistolämpötilan. Vältä turhaa ruoan kääntämistä paistamisen alkuvaiheessa. Anna raaka-aineen paistua ensin rauhassa, jolloin hyvä paistopinta pääsee muodostumaan ja käännä vasta sitten. Tämä vähentää myös raaka-aineiden tarttumista huomattavasti.

Tilavuus: 3,5 L
Suuaukon halkaisija: 26 cm
Materiaali: ruostumaton teräs

Rahtipaino: 1.63 kg

Mari Paistokattila käyttö-ohje (PDF)

Pese aina uusi paistinpannu ennen käyttöönottoa. Paistokattilan puhdistuu parhaiten heti käytön jälkeen, astian pintaan tarttunut ruoka on helppo puhdistaa keittämällä siinä vettä. Pese ja kuivaa paistokattila pesun jälkeen.

Sateenkaaren värit
Sateenkaaren värit teräksessä aiheutuvat äkillisestä lämmönvaihtelusta. Ilmiö on täysin vaaraton ja poistuu itsestään vähitellen. Voit käsitellä astian halutessasi etikkaliuoksella.

Myymäläsaatavuus on suuntaa antava, kannattaa tarkistaa saldo ko. myymälästä.

Myymälä Saatavuus
Helsinki KAARI 0 kpl
Vantaa Jumbo 9 kpl
Heinola 5 kpl
Mikkeli 7 kpl

Saatat myös pitää...

1
  1
  Ostoskori
  Valu paistokattila 28 cm, 4,0 L 
  1 X 64,90  = 64,90