Mari kerroskattila 3,0 L

Tuotenumero TO155.30

Kerroskattilassa on kolme osaa; pohjakattila, höyryosa ja haudeosa. Ruoka valmistuu hellävaraisesti hautumalla haudeosassa ja höyryttämällä höyryosassa. Pohjakattilaa voidaa käyttää tavallisen kattilan tavoin.

69,90 

+
-

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

(1 tuotearvio)

Toimitusaika 2-5 arkipäivää.

Kuvaus

Monikäyttöisen kerroskattilan haudeosassa valmistuvat helposti esimerkiksi puurot ja kastikkeet pohjaan palamatta. Höyryosassa valmistuu nopeasti ja hellävaraisesti vihannekset vitamiinit säilyttäen. Kerroskattilassa on kolme osaa: kattila, höyryosa ja haudeosa. Pohjakattilaa voi käyttää erikseen tavallisen kattilan tavoin. Höyryosaa voi käyttää esim. huuhtelulävikkönä ja haudeosaa vaikkapa uunivuokana. Kattilan sisäreunassa mitta-asteikko puolen litran välein. Korvat ovat kuumentumattomat. Ruostumatonta terästä, kolmikerrospohja, kattila sopii kaikille liesityypeille, myös induktiolle. HUOM! Tarkista oman induktiolietesi valmistajan käyttöohjeista minkä kokoinen astia sopii parhaiten liedellesi.

1 arvio tuotteelle Mari kerroskattila 3,0 L

  1. maarit.frank

    Hyvä toimiva tuote ja sopivan kokoinen induktioliedellemme.Mukavan näköinen.Helpot kahvat ei kerää vettä astianpesukoneessa pestäessä.

Lisää arvio

Kattila 3 L
Haudeosa 2,3 L
Höyryosa 2,3 L
Suuaukon halkaisija 18 cm
pohjan halkaisija 16 cm

Rahtipaino: 1.594 kg

Saatat myös pitää...