Ale!

Mari kattilasetti

Tuotenumero to9150

Mari kattilat valmistetaan korkealaatuisesta, ruostumattomasta teräksestä. Kannessa höyryreiät. Kolmikerrospohja. Kattila soveltuu käytettäväksi kaikilla liesityypeillä, myös uunissa. Kattilan sisäreunassa mitta-asteikko puolen litran välein. Voidaan pestä astianpesukoneessa. Ulla Ingmanin suunnittelemat Mari teräskattilat- ja kasarit ovat ajattomia klassikoita, niitä on valmistettu jo 70-luvulta lähtien.

61,30  49,00 

+
-

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kattila:
Tilavuus: 3 L
Suuaukon halkaisija 18 cm
Pohjan halkaisija 16 cm
Kasari:
Tilavuus: 1,5 L
Suuaukon halkaisija 16 cm
Pohjan halkaisija 14 cm

Paino: 1.866 kg

Älä keitä kattilaa kuiviin, koska silloin pohja voi vaurioitua. Sammuta ensin levy ja anna kattilan jäähtyä levyllä ennen nostoa, jos kattila on kiehunut kuiviin. Vaurioitunut tai irronnut kuuma pohja voi aiheuttaa vaaratilanteita.

PUHDISTUS

Kiiltävä teräspinta ei pidä karkeista harjoista, hankausjauheesta tai hankaavista sienistä eikä teräsvillasta.

Harmaanvalkeat pilkut ja laikut, kalkkikerrostumat
Kalkki ym. vedessä olevat mineraalit voivat saostuessaan muodostaa pohjalle harmaan pinnan tai vaaleita laikkuja, jotka eivät irtoa pesuaineilla. Puhdista pohja liottamalla kattilassa yön yli etikka-vesiliuosta (1-2 dl/1 l vettä). Pese ja kuivaa kattila käsittelyn jälkeen.

Pienet valkeat täplät astian pohjassa
Kattilaan ilmestyy valkeita täpliä, jos ruokasuola lisätään ennen kiehumista. Nämä voidaan puhdistaa myös laimennetulla etikalla. Suola tulisi lisätä vasta kiehumavaiheessa. Älä säilytä suolaisia ruokia pitkiä aikoja teräsastiassa, sillä ruokasuola aiheuttaa teräkseen pistesyöpymiä.

Sateenkaaren värit
Sateenkaaren värit teräksessä aiheutuvat äkillisestä lämmönvaihtelusta. Ilmiö on täysin vaaraton ja poistuu itsestään vähitellen. Voit käsitellä astian halutessasi etikkaliuoksella.

Tiukasti kiinni tarttunut ruoka
Tiukasti kiinni tarttunut ruoka johtuu yleensä liian suuresta lieden lämmöstä. Liota kattilaa tai keitä siinä pesuaineliuosta, jossa on 1 rkl emäksistä pesujauhetta ja 1 l vettä.