Mari höyrykattila 1,5 L

Tuotenumero TO177.15

Höyrykattilassa on kaksi osaa; pohjakattila ja höyryosa. Esim. kasvikset ja perunat valmistuvat höyryosassa terveellisemmin kuin vedessä keittämällä, maku ja vitamiinit säilyvät paremmin. Pohjakattilaa voidaa käyttää tavallisen kattilan tavoin. Sopii kaikille liesityypeille.

42,90 

+
-

Toimitettavissa

(1 tuotearvio)

Toimitusaika 2-5 arkipäivää.

Kuvaus

Höyrytys on paras tapa säilyttää kasvisten ravintoaineet ja hellävaraisin tapa kypsentää herkkiä kasviksia. Parasta höyrytyksessä on kuitenkin sen nopeus! Pohjakattilaa voi käyttää erikseen tavallisen kattilan tavoin. Höyryosaa voi käyttää esim. huuhtelulävikkönä. Kattilan sisäreunassa mitta-asteikko puolen litran välein.
Korvat ovat kuumentumattomat. Ruostumatonta terästä, kolmikerrospohja, kattila sopii kaikille liesityypeille, myös induktiolle. HUOM! Tarkista oman induktiolietesi valmistajan käyttöohjeista minkä kokoinen astia sopii parhaiten liedellesi.

Reseptejä tuotteelle

Katso kaikki höyrytysreseptit

TÄYTETYT PAPRIKAT

 

1 arvio tuotteelle Mari höyrykattila 1,5 L

  1. arja.virtanen14

    Minun kaunein kattila. Ei pelkästään kaunis katsella….. Nopsasti höyryttää kasvikset ja perunoiden keitossa ehdoton. Tuotteet pysyvät ehjinä ja kauniina. Höyryosaa käytän lävikkönä. Miten olen pärjännyt ennen ilman sitä ihmettelen.

Lisää arvio

Kattila: 1,5 L
Höyryosa: 1,5 L
Suuaukon halkaisija: 16 cm
Pohjan halkaisija: 14 cm

Rahtipaino: 0.884 kg

Myymälä Saatavuus
Helsinki KAARI 3 kpl
Vantaa Jumbo 5 kpl
Heinola 5 kpl
Mikkeli 0 kpl

Saatat myös pitää...