Mari haudekattila 1,5 L

Tuotenumero 52010760
Vanha tuotenumero TO176.15

54,90 

Haudekattila on parhaimmillaan herkästi pohjaan palavien, esim.  puurojen, kastikkeiden, vanukkaiden ja munakokkelin valmistuksessa. Ruoka ei pala pohjaan ja se valmistuu lähes itsekseen vesihauteessa hautumalla. Haudekattila sopii kaikille liesityypeille. Voidaan pestä astianpesukoneessa.

+
-
Katso arvioitu rahtimaksu

* Hinnat ovat arvioita tästä tuotteesta. Lopullinen rahtimaksu riippuu ostoskoriin lisätyistä muista tuotteista ja niiden määristä.

Toimitusaika 2-5 päivää.

Kuvaus

Haudekattilassa on kaksi osaa, haudeosa ja kattila. Ruoka valmistuu hellävaraisesti hautumalla haudeosassa, joka on kattilassa kiehuvan veden päällä. Tämä on huoleton tapa valmistaa esim. maitopohjaisa puuroja ja kastikkeita. Ruoka ei pala pohjaan ja se valmistuu lähes itsekseen. Haudekattilassa ruokaa ei tarvitse valvoa ja sekoittaa yhtä huolellisesti kuin tavallisessa kattilassa. Teräskattilaa voi käyttää myös erikseen tavallisena kattilana ja haudeosaa vaikkapa uunivuokana. Kansi sopii sekä kattilaan että haudeosaan. Haudekattilassa on kolmikerrospohja, se sopii kaikille liesityypeille, myös induktiolle. HUOM! Tarkista oman induktiolietesi valmistajan käyttöohjeista minkä kokoinen astia sopii parhaiten liedellesi. Voidaan pestä astianpesukoneessa.

Reseptejä tuotteelle

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mari haudekattila 1,5 L”

Kattila 1,5 L
Haudeosa 1,5 L
Suuaukon halkaisija 16 cm
pohjan halkaisija 14 cm

Rahtipaino: 0.9 kg

Saatat myös pitää...

  • Mari haudekattila 3,0/ 2,1 L, teräs

  • Mari haudekattila 5,0/3,4 L, teräs

  • Mari Haudekattila 5,0/3.4 L, non-stick

  • Mari Haudekattila 3,0 L /2,1 L, non-stick

0
    0
    Shopping cart
    Your cart is empty