Ale!

Mari Easy Painekattila 4 L

Tuotenumero TO183.40

Puolita ruoanlaittoon käyttämäsi aika Mari Easy painekattilan avulla! Turvallinen ja helppo käyttää, kannen voi avata koska tahansa – painetta ei tarvitse tasata. Maista ruokaa, lisää mausteita tai raaka-aineita koska tahansa. Nopeaa ja terveellistä ruokaa, joka päivä!

109,00  81,75 

+
-

Varastossa

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Huom. Postin lakon vuoksi tilaukset toimitetaan poikkeuksellisesti Matkahuollolla vaikka olisit valinnut toimitustavaksi Postin.

Kuvaus

Mari painekattila on turvallinen ja helppo käyttää. Painekattilaa käyttäessä ei tarvitse tasata painetta, joten kannen voi avata koska tahansa lisätäkseen esimerkiksi eri aikaan kypsyviä raaka-aineita, mausteita tai vain maistaakseen valmistettavaa ruokaa. Molempikätinen kansi on helppo avata ja sulkea vain yhtä kättä käyttäen. Kattila lyhentää kypsennysaikaa jopa 50 prosenttia. Sen lisäksi, että ruoka valmistuu nopeasti – se myös säilyttää ruoan maut ja vitamiinit.

Nopeaa ja terveellistä ruoanlaittoa

  • Kypsennysaika lyhenee jopa 50%
  • Turvallinen ja helppo käyttää, painetta ei tarvitse tasata
  • Kannen voi avata koska tahansa ja lisätä raaka-aineita tai mausteita
  • Säilyttää ruoan maut ja vitamiinit
  • Säästää energiaa

Painekattila toimii tavallisen painekattilan tavoin. Tiiviin kannen avulla kattilaan muodostetaan paine, jonka avulla keittolämpötila on mahdollista nostaa yli 100 celsiusasteen. Tämä nopeuttaa raaka-aineiden kypsymistä. Erona perinteiseen painekattilaan Mari Easy Painekattilan kannen voi avata milloin tahansa ruoanlaiton aikana ilman erillistä paineentasausta. Voit lisätä eri aikaan kypsyvät raaka-aineet oikeaan aikaan kattilaan sekä maustaa ja maistella valmistuvaa ruokaa helposti ruoanlaiton aikana. Kannen ollessa suljettu kannen höyryventtiili tasaa painetta kattilan sisällä ja laskee ylimääräisen höyryn ulos ja estää kattilan ylikiehumisen. Kattila on turvallinen käyttää eikä sen kansi voi jumiutua kiinni varaventtiilin ansiosta. Lisäksi kansi on avattavissa ja suljettavissa yhdellä kädellä – molempikätisesti.

Mari Easy painekattilassa saavutettu paine ei ylitä 0,1 baaria, se toimii huomatavasti matalammalla paineella kuin perinteiset painekattilat. Mari Easy painekattilassa valmistuu ruoka 50% nopeammin, koska siinä yhdistyvät hiukan korkeampi lämpötila kuin normaalisti keitettäessä, kevyt ylipaine sekä ilmatiivis kansi, joka pitää höyryt kattilan sisällä. Eli etu keittoajassa saavutetaan pienen ylipaineen, vähän yli 100 asteen kuumuuden sekä höyryn ansioista.

Mari Easy Painekattila sopii jokapäiväiseen ruoanlaittoon nopeuttamaan ruoan kypsentämisaikaa. Lisäksi painekattilalla kypsentämiseen tarvitaan vähemmän energiaa, kun ruoka valmistuu lieden pienemmillä tehoilla ja lyhyemmässä ajassa. Pataruokien nopeamman hauduttamisen lisäksi kattila soveltuu hyvin myös lisukkeiden kuten perunan tai kasvisten nopeaan kypsentämiseen. Painekattilassa voit ruskistaa tai freesata kypsennettävät raaka-aineet ennen kannen sulkemista, jolloin et tarvitse erillistä paistinpannua ja varmistat kaikkien makujen säilymisen valmiissa ruoassa.

Katso bloggaaja Tinskun kokemuksia Mari Easy Painekattilasta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mari Easy Painekattila 4 L”

Tilavuus: 4 L

Materiaali: runko ruostumatonta terästä, bakeliittikahvat, kansi lasia silikonireunalla

Rahtipaino: 2.95 kg

Myymälä Saatavuus
Helsinki KAARI 2 kpl
Helsinki REDI 3 kpl
Heinola 8 kpl
Mikkeli 7 kpl
';

Saatat myös pitää...