Ale!

Kivi Crepespannu **

Tuotenumero 52230010
Vanha tuotenumero TNY-BCP26

Kivi crepespannussa on vahva valualumiininen runko, ja full induction -pohjan ansiosta kuumennus tapahtuu nopeasti ja tasaisesti. Matalareunaisella pannulla onnistuu helposti ohuet crêpe-letut ja ohukaiset, pannulta on helppo liu’uttaa ruoka pannulta lautaselle.

34,90  17,45 

+
-

Toimitettavissa

(1 tuotearvio)

Toimitusaika 2-4 viikkoa.

Kuvaus

Kivi-sarjan tuotteet on pinnoitettu laadukkaalla, tarttumattomalla, kolmikerroksisella PFOA-vapaalla Greblon C3+ -pinnoitteella, ja niissä on kaunis, kivikuvioinen ulkopinta sekä miellyttävän tuntuiset soft touch -kahvat. Pese astia ennen käyttöönottoa, voit myös rasvata sen kevyesti. Käytä paistamiseen rasvaa tai ruokaöljyä. Käytä maltillisia paistolämpötiloja. Älä kuumenna astiaa tyhjänä, sillä se saattaa vaurioittaa pinnoitetta. Käytä puisia tai muovisia työvälineitä. Vain käsinpesu, ei saa pestä astianpesukoneessa. Sopii kaikille liesityypeille, myös induktiolle.

1 arvio tuotteelle Kivi Crepespannu **

  1. Filipp Lepalaan

    Crepespannu saattaa tuntua nykypäivän urbaanissa pienessä keittiössä täysin turhalta erikoistyökalulta. Pienet keittiöt tykkää monipuolisista välineistä, kuten. esim. hyvä kattila tai valurautapannu, mutta väitän, että tämä on aivan yhtä monipuolinen kun noi toisetkin. Joo, tällä voi toki paistaa tosi kätevästi ohuen ohuita lettuja koska sen reunasta on tosi helppo kaataa pois ylimääräinen taikina. Tai ohukaisia, koska niitä on tämän avulla kerrankin helppo kääntää ja siirtää lautaselle (ja tehdä siinä välissä vielä sirkustemppuja) tai blinejä. Mutta sillä voi myös paahtaa leipää tai mausteita ja siemeniä samalla kun valurautapannussa kypsyy pääruoka, tai paistaa mahtavan kohotetun munakkaan (joka valitettavasti palaa valuraudalla helposti kiinni myös kokeneimissa käsissä) joka liukuu tästä lautaselle vähintäänkin yhtä hyvin kun lettu. Tai paistaa kalaa tai vaikka pihvin – siinä on kuitenkin myös kunnon, paksu pohja. Pannu on pannu ja tää on hyvä pannu.

    Parannusehdotuksia? No eipä juuri. Siksi myös täydet pisteet. Tai ehkä vaan nimenmuutos – “B-pannu” eli enkuks “Pan B” 😉

Lisää arvio

Suuaukon halkaisija: 26 cm
Pohjan halkaisija: 18 cm

Rahtipaino: 0.924 kg

Saatat myös pitää...