Kenno paistinpannu 28 cm

Tuotenumero 52250030
Vanha tuotenumero to182.28

49,90 

Kenno paistinpannussa yhdistyvät valuraudan loistavat paisto- ja haudutusominaisuudet sekä pinnoitettujen pannujen tarttumattomuus ja helppohoitoisuus.

Loppuunmyyty

Toimitusaika 2-5 päivää.

Kuvaus

 • Erinomainen ruskistamiseen ja myös herkempien raaka-aineiden valmistukseen
 • Sopii kaikille liesityypeille, myös induktiolle ja uuniin
 • Kohokuvioitu, non-stick pinta takaa erinomaiset tarttumattomuusominaisuudet
 • PFOA-vapaa, laadukas XYLAN-pinnoite
 • Helppohoitoinen

Kenno paistinpannussa yhdistyvät valuraudan loistavat paisto- ja haudutusominaisuudet sekä pinnoitettujen pannujen tarttumattomuus ja helppohoitoisuus. Kenno paistinpannu on täysin huoltovapaa, joten sitä ei tarvitse rasvapolttaa kuten tavallista valurautapannua.

Tarttumaton Hi-low-rakenne

Pannun hunajakennomainen hi-low-rakenne mahdollistaa erinomaisen tarttumattomuuden myös paistaessa korkean valkuaisainepitoisuuden sisältäviä raaka-aineita, kuten kalaa ja kananmunia. Pihvi saa kauniin ruskean paistopinnan pannulla ja hauduttaminen uunissa onnistuu teräksisen kahvan ansiosta. Pannu sopii kaikille liesityypeille, myös induktiolle ja uuniin.

Jopa 50% kevyempi kuin perinteinen valurautapannu

Vaikka pannu on valmistettu valuraudasta, se on kevyt käsitellä – Kenno paistinpannu on jopa 50 % kevyempi kuin perinteinen valurautapannu. Kestävän nonstick-pinnoitteen ansiosta ruoanlaittoon voidaan käyttää vähemmän rasvaa, ruoka ei tartu ja pannu on erittäin helppo pitää puhtaana.

Käsinpesu, ei saa pestä astianpesukoneessa. Pannua ei kannata ylikuumentaa, sillä se lyhentää pinnoitteen käyttöikää. Varsinkin induktioliedellä pannu kuumenee nopeasti. Valurautaisen pannun paksu pohja varaa hyvin lämpöä, joten pannun kanssa voidaan käyttää miedompia paistolämpötiloja.

13 arviota tuotteelle Kenno paistinpannu 28 cm

 1. Marko.kivi (varmistettu kirjoittaja)

  Ei taivu kovallakaan lämmöllä. Hyvä todellakin tarttumaton pinta. Paras pannu mitä on koskaan ollut

 2. Olggu (varmistettu kirjoittaja)

  On kyllä paras pannu mitä itsellä koskaan ollut! Lämpenee tosi kuumaksi ja pintaan ei oikein mikään tartu. Tuntuu myös että pinta hylkii rasvaa, mikä on hyvä myös rasvaista lihaa paistaessa. Pannu on myös todella helppo puhdistaa tiskiharjalla ja pesuaineella. Lika irtoaa todella helposti pois. Suosittelen!

 3. Tiina (varmistettu kirjoittaja)

  Ainoa pinnoitettu paistinpannu mikä meidän taloudessa on kestänyt. Helppo puhdistaa ja mahtavat paisto-ominaisuudet. Suosittelen.

 4. Seppo Aikio (varmistettu kirjoittaja)

  On kyllä paras paistinpannu mikä on itsellä koskaan ollut.

 5. tony.koivisto

  Ostin Kenno paistinpannun talouteemme perinteisen Teflon -pannun tilalle.
  Kenno pannulla on oikein mukava tehdä ruokaa ja pannu itsessään on oikein jämäkkä.
  Pannu lämpenee erittäin hyvin ja lämpö itsessään pysyy tasaisena pannulla.
  Olemme nyt kokeilleet ihan perus pihvin paistoa ja olemme myös kokeilleet tehdä uunilohta tällä pannulla ja lopputulos oli varsin hyvä.
  Luotamme jatkossakin Opa&Muurikkaan!

 6. anttirait4

  Ihan ykkönen

 7. anttirait4

  Aivan paras!!

 8. helena.paarni

  Olen induktiolieden käyttäjä. Minulla on aina ollut suuri ongelma paistinpannujen kanssa, koska induktiotaso kuumentaa nopeasti. Tästä on seurannut monen eri merkin ja valmistajan pannujen hyvin lyhyt elinkaari. Siitäkin huolimatta, että lämpötila ei koskaan ole 6-7 kuumempi tai en lämmitä pannua tyhjänä ja pesen käyttöohjeiden mukaan.
  Nyt löytyi pannu, joka kestää juuri kovankin arkikäytön, kaikenlaisessa ruoanvalmistuksessa, uunissa tai paistettuna, jopa retkinuotiolla mukana.
  Joskus kennosissa olevan ruoan puhtaaksi saaminen vaatii kärsivällisyyttä, mutta se on pieni haitta aivan erinomaisen tuotteen käytössä.
  Hain juuri toisen kenno 28 halkaisijaltaan. Siis ensimmäistä olen käyttänyt vuoden, eikä siinäkään ole mitään vikaa.
  Tämä on paras paistinpannuni ikinä! Kiitos OPAMUURIKKA!

 9. Joonas Turkia (varmistettu kirjoittaja)

  Muutaman käyttökerran perusteella loistava pannu ????????Ei tarttunut kiinni kanat, kananmunat, perunat eikä makkarat. Ei ole vääntyillyt ja helppo puhdistaa. 5/5

 10. Markus

  Toistaiseksi vain pari kertaa jauhelihapihvejä paistanut sekä jauhelihaa makaronilaatikkoon. Kokemukset olleet tosi hyviä. Painaa toki hieman enemmän kuin alumiinipannut, muttei liian raskas. Positiivisena puolena varastoi lämpöä paremmin ja paistotulos on loistava. Lihasneste vaikuttaa valuvan kuvioituihin kuoppiin ja palavan sinne hieman kiinni. Kuitenkin aika helposti lähtee irti ja muutenkin helppo pestä. Lyhyellä kokemuksella voin suositella.

 11. risto.rahikainen

  Reilu puoli vuotta mökkikäytössä ja pinnoite irtoilee kennopinnoitteesta reunaan päin… Hyvä paistaa mut surkea kesto. Ei jatkoon.
  Tää härveli vielä pakottaa antamaan ainakin yhden tähden vaikka ei tuo astia sitä ansaitse.

 12. Ruusa Pasanen

  Loistava pannu! On ollut meillä useita kuukausia erittäin kovassa käytössä ja on edelleen kuin uusi. Pannu paistaa tosi tasaisesti ja ruskistaa ruokaan kauniin pinnan. En ole vielä saanut mitään tarttumaan kiinni pintaan niin että olisi ollut vaikea puhdistaa.

 13. Johtaja

  Pannu on suorastaan surkea. Rasvaiset makkarat tarttuu kiinni, vaikka pannulle laittaa paistoöljyä puoli desilitraa ja levy on puoliteholla, eli ei kovin kuuma. Lisäksi puhdistus on todella vaikeaa.

Lisää arvio

Suuaukon halkaisija: 28 cm
Pohjan halkaisija: 18,5 cm
Reunan paksuus: 2 mm
Pohjan paksuus: 3,5 mm
Materiaali: valurauta

Rahtipaino: 1.691 kg

Saatat myös pitää...

 • Kenno PRO wokkipannu 30 cm

 • Kenno PRO paistinpannu 32 cm

 • Kenno PRO kasari 1,0 L

 • Kenno PRO paistinpannu 28 cm

 • Kenno PRO paistokattila 30 cm

 • Kenno PRO kattila 3,5 l

0
  0
  Shopping cart
  Your cart is empty