Kenno paistinpannu 24 cm

Tuotenumero To182.24

Uudessa Kenno paistinpannussa yhdistyvät valuraudan loistavat paisto- ja haudutusominaisuudet sekä pinnoitettujen pannujen tarttumattomuus ja helppohoitoisuus.

34,90 

+
-

Toimitettavissa

(2 tuotearviota)

Toimitusaika 2-5 arkipäivää.

Kuvaus

Valuraudan kestävyys ja non-stick pannun tarttumattomuus

Uudessa Kenno paistinpannussa yhdistyvät valuraudan loistavat paisto- ja haudutusominaisuudet sekä pinnoitettujen pannujen tarttumattomuus ja helppohoitoisuus. Kenno paistinpannu on täysin huoltovapaa, joten sitä ei tarvitse rasvapolttaa kuten tavallista valurautapannua.

Tarttumaton Hi-low-rakenne

Pannun hunajakennomainen hi-low-rakenne mahdollistaa erinomaisen tarttumattomuuden myös paistaessa korkean valkuaisainepitoisuuden sisältäviä raaka-aineita, kuten kalaa ja kananmunia. Pihvi saa kauniin ruskean paistopinnan pannulla ja hauduttaminen uunissa onnistuu teräksisen kahvan ansiosta. Pannu sopii kaikille liesityypeille, myös induktiolle ja uuniin.

Jopa 50% kevyempi kuin perinteinen valurautapannu

Vaikka pannu on valmistettu valuraudasta, se on kevyt käsitellä – Kenno paistinpannu on jopa 50 % kevyempi kuin perinteinen valurautapannu. Pannun pohja on paksu, joten se varaa lämpöä erittäin hyvin. Kestävän nonstick-pinnoitteen ansiosta ruoanlaittoon voidaan käyttää vähemmän rasvaa, ruoka ei tartu ja pannu on erittäin helppo pitää puhtaana.

 Erinomainen ruskistamiseen ja myös herkempien raaka-aineiden valmistukseen
 Sopii kaikille liesityypeille, myös induktiolle ja uuniin
Kohokuvioitu, non-stick pinta takaa erinomaiset tarttumattomuusominaisuudet
 PFOA-vapaa, laadukas XYLAN-pinnoite
 Helppohoitoinen

Käsinpesu, ei saa pestä astianpesukoneessa. Älä ylikuumenna tyhjää pannua.

2 arviota tuotteelle Kenno paistinpannu 24 cm

  1. tarja.ruuskanen (varmistettu kirjoittaja)

    Loistava pannu, ei mennyt kaarelle induktiolieden korkeimmalla teholla ja liedeltä suoraan uuniin. Olen ihan “rakastunut” pannuuni.

  2. Johtaja

    Hieno tuote. Pannu toimii niin kuin pitääkin, tai jopa paremmin. Paistaa tarttumatta pienemmälläkin teholla, toimii erittäin hyvin induktioliedellä. Pyöristetyt alakulmat mahdollistavat myös oikeiden räiskäleiden teon. Teinitkin osaavat käyttää. Täyden kympin pannu!

Lisää arvio

Suuaukon halkaisija: 24 cm
Pohjan halkaisija: 15 cm
Reunan paksuus: 2 mm
Pohjan paksuus: 3,5 mm
Materiaali: valurauta

Rahtipaino: 1.268 kg

Myymälä Saatavuus
Helsinki KAARI 7 kpl
Vantaa Jumbo 24 kpl
Heinola 9 kpl
Mikkeli 10 kpl

Saatat myös pitää...