Muurikka Kaasuletku 120 cm + turvaventtiili

Tuotenumero 01070140

Muurikka Kaasuletkusetti sisältää 1,2 m letkun sekä tarvittavat kiristimet. Säädin 30 mbar.

19,90 

+
-

Toimitettavissa

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Kuvaus

Turvallinen säädin kotitalouksien kaasulaitteisiin, esim. Muurikka Kaasupolttimien tai muiden kaasugrillien kanssa käytettäväksi. Turvaventtiili soveltuu tavallisiin suomalaisiin kaasupulloihin. Pakkaus sisältää 1,2 m letkun sekä tarvittavat kiristimet. Helppo kiinnittää ja käyttää. Säädin 30 mbar. Turvasäädin varmistaa, ettei kaasua tule pullosta ulos, jos säätimeen ei ole kytketty letkua tai sen perässä ei ole käyttölaitetta.

Turvallisuusohjeet:
Lue ohjeet huolellisesti ennen säätimen kiinnitystä nestekaasun sylinteriventtiiliin. Säädin on tarkoitettu käytettäväksi propaanin / butaanin / näiden kaasutyyppien sekoitusten kanssa. Normaaleissa käyttöolosuhteissa suosittelemme tämän säätimen vaihtamista kymmenen vuoden kuluessa valmistuspäivästä, jotta varmistuu laitteiston moitteeton toiminta.  Ennen säätimen käyttöä ulkona se on sijoitettava ja suojattava niin, ettei se kastu.

Tarkista, että venttiilin tiiviste on hyvässä kunnossa. Sylinteriä ei saa siirtää käytön aikana. Huomioi myös paikalliset standardit ja säännöt. Nestekaasun sylintereitä ei saa vaihtaa avotulen ja liekkien läheisyydessä. Käytä nestekaasun sylintereitä vain pystyasennossa. Tarkista, että asennetut letkut ovat vielä hyvässä kunnossa ja enintään kolme vuotta vanhat.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Muurikka Kaasuletku 120 cm + turvaventtiili”

Tekniset tiedot:

Pituus: 1.2 m
Tulokytkentä: 35 mm (G56)
Poistokytkentä: letkusuutin tai kierre (painettu runkoon)
Kapasiteetti: 1,5 kg/h, koskee butaania / propaania / näiden sekoituksia (nestekaasua)
Poistopaine: 28~30mbar

EN16436-1:2014 EN16129:2013

Rahtipaino: 0.729 kg

Myymälä Saatavuus
Helsinki KAARI 5 kpl
Helsinki REDI 6 kpl
Heinola 5 kpl
Mikkeli 6 kpl