Arki Valurautapata 3,8 L musta

Tuotenumero TOAR01.40

Klassinen, musta paistopata kannella. Perinteisen valuraudan paisto- ja haudutusominaisuudet ovat vertaansa vailla.

49,90 

+
-

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Toimitusaika 2-5 arkipäivää.

Kuvaus

Padan runko on valurautaa, sen ulkopinnalla on kiiltävä emalointi ja sisäpinnoilla musta mattaemalointi. Mattaemalointi suojaa sisäpintaa ruostumiselta ja parantaa paisto-ominaisuuksia.  Pata sopii kaikille liesityypeille sekä uuniin. Suosittelemme muovisia tai puisia työvälineitä. Arki -sarjan valurautaiset pannut ja paistopata ovat monikäyttöisiä, ne sopivat paistamiseen ja ruskistamiseen kovallakin lämmöllä. Valuraudan ja emalin yhdistelmä on materiaalina kestävä. Siirrä pataa aina nostamalla – painavan padan pohja saattaa naarmuttaa liettä tai pöydän pintaa. Astiat ovat käsin pestäviä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Arki Valurautapata 3,8 L musta”

Väri: musta
Materiaali: emaloitu valurauta ja ruostumaton teräs
Tilavuus: 3.8 L
Suuaukon halkaisija: 24 cm
Pohjan halkaisija: 17 cm

• Ennen ensimmäistä käyttöä pese astia kuumalla vedellä ja pienellä määrällä pesuainetta.
• Laita pannu aina lähinnä astian pohjan kokoa vastaavalle levylle
• Älä kuumenna astiaa liian kuumaksi tai jätä astiaa tyhjänä kuumalle levylle
• Älä laita kuumaa astiaa kylmään veteen – anna sen ensin jäähtyä
• Kun poistat astiaan tarttuneita ruoantähteitä, liota astiaa ensin kuumassa vedessä ja hankaa kiinnitarttuneet ruoantähteet irti liotuksen jälkeen esim. tiskiharjalla
• Valurautaisten astioiden pesemiseen ei suositella käytettäväksi pesuaineita, sillä pesuaineet irrottavat astian pintaan syntyneen paisto ominaisuuksia parantavan rasvakerroksen. Astian voi puhdistaa kiehauttamalla vettä astiassa. Valurautaiset astiat ovat käsin pestäviä eivätkä sovellu astianpesukoneeseen.
• Kuivaa astia pesemisen jälkeen kunnolla (ennen säilytystä). Kuuman astian pintaan voi levittää kevyen rasvakerroksen ennen säilytystä.
• Jos valurautainen astia on ollut käyttämättä jonkin aikaa tai rasvapinta on kulunut pestessä pois, suosittelemme rasvauskäsittelyä ennen uudelleen käyttöönottoa. Lämmitä astiaa hitaasti keittolevyllä ja kun se on kuuma, lisää astian pintaan öljyä tai rasvaa käyttämällä esim. paperipyyhkeitä.
• HUOM! Valurautaiset astiat kuumenevat kauttaaltaan jolloin myös astian kahvaosat voivat olla kuumia. Käytä patakintaita astiaa siirtäessäsi.

Saatat myös pitää...