Arki paistopata parilakannella, punainen

Tuotenumero TOAR01.28P

Monikäyttöinen valurautapata, pataa ja kantta voidaan käyttää yhdessä ja erikseen. Kantta voidaan käyttää paistamiseen – kannessa parilaraidat. Pata ja kansi sopivat kaikille liesityypeille, myös uuniin.

79,90 

+
-

Toimitettavissa

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Kuvaus

Padan runko on valurautaa, sen ulkopinnalla on kiiltävä emalointi ja sisäpinnoilla musta mattaemalointi. Pataa ja kantta voidaan käyttää yhdessä ja erikseen, kantta voidaan käyttää myös paistamiseen. Mattaemalointi suojaa sisäpintaa ruostumiselta ja parantaa paisto-ominaisuuksia. Padan tilavuus 4 L.

Paista, pariloi ja hauduta

  • Pataa ja kantta voidaan käyttää yhdessä ja erikseen
  • Kantta voidaan käyttää myös paistamiseen
  • Pata sekä kansi sopivat kaikille liesityypeille, myös uuniin

Pata sekä kansi sopivat kaikille liesityypeille, myös uuniin. Suosittelemme muovisia tai puisia työvälineitä. Arki -sarjan valurautaiset pannut ja paistopata ovat monikäyttöisiä, ne sopivat paistamiseen ja ruskistamiseen kovallakin lämmöllä. Valuraudan ja emalin yhdistelmä on materiaalina kestävä. Siirrä pataa aina nostamalla – painavan padan pohja saattaa naarmuttaa liettä tai pöydän pintaa. Astiat ovat käsin pestäviä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Arki paistopata parilakannella, punainen”

Tilavuus: 4 L
Suuaukon halkaisija: 28 cm
Pohjan halkaisija: 25 cm

Rahtipaino: 6.8 kg

• Ennen ensimmäistä käyttöä pese astia kuumalla vedellä ja pienellä määrällä pesuainetta.
• Laita pannu aina lähinnä astian pohjan kokoa vastaavalle levylle
• Älä kuumenna astiaa liian kuumaksi tai jätä astiaa tyhjänä kuumalle levylle
• Älä laita kuumaa astiaa kylmään veteen – anna sen ensin jäähtyä
• Kun poistat astiaan tarttuneita ruoantähteitä, liota astiaa ensin kuumassa vedessä ja hankaa kiinnitarttuneet ruoantähteet irti liotuksen jälkeen esim. tiskiharjalla
• Valurautaisten astioiden pesemiseen ei suositella käytettäväksi pesuaineita, sillä pesuaineet irrottavat astian pintaan syntyneen paisto ominaisuuksia parantavan rasvakerroksen. Astian voi puhdistaa kiehauttamalla vettä astiassa. Valurautaiset astiat ovat käsin pestäviä eivätkä sovellu astianpesukoneeseen.
• Kuivaa astia pesemisen jälkeen kunnolla (ennen säilytystä). Kuuman astian pintaan voi levittää kevyen rasvakerroksen ennen säilytystä.
• Jos valurautainen astia on ollut käyttämättä jonkin aikaa tai rasvapinta on kulunut pestessä pois, suosittelemme rasvauskäsittelyä ennen uudelleen käyttöönottoa. Lämmitä astiaa hitaasti keittolevyllä ja kun se on kuuma, lisää astian pintaan öljyä tai rasvaa käyttämällä esim. paperipyyhkeitä.
• HUOM! Valurautaiset astiat kuumenevat kauttaaltaan jolloin myös astian kahvaosat voivat olla kuumia. Käytä patakintaita astiaa siirtäessäsi.

Myymälä Saatavuus
Helsinki KAARI 6 kpl
Helsinki REDI 0 kpl
Heinola 8 kpl
Mikkeli 3 kpl

Saatat myös pitää...