Arki paistopata parilakannella musta

Tuotenumero 52410070
Vanha tuotenumero TOAR01.28

99,00 

Monikäyttöinen valurautapata, pataa ja kantta voidaan käyttää yhdessä ja erikseen. Kantta voidaan käyttää paistamiseen – kannessa parilaraidat. Pata ja kansi sopivat kaikille liesityypeille, myös uuniin.

Lisävalinnat:

Tuote

Lisävalinnat

Yhteensä

+
-

Toimitettavissa

(1 tuotearvio)
Katso arvioitu rahtimaksu

* Hinnat ovat arvioita tästä tuotteesta. Lopullinen rahtimaksu riippuu ostoskoriin lisätyistä muista tuotteista ja niiden määristä.

Toimitusaika 7-14 päivää.

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen (emme toimita Ahvenanmaalle).
Tuotetunnus (SKU): 52410070 Osastot: , , , , Avainsana tuotteelle Brand: ,

Kuvaus

  • Paista, pariloi ja hauduta
  • Pataa ja kantta voidaan käyttää yhdessä ja erikseen
  • Kantta voidaan käyttää myös paistamiseen
  • Pata sekä kansi sopivat kaikille liesityypeille, myös uuniin

Padan runko on valurautaa, sen ulkopinnalla on kiiltävä emalointi ja sisäpinnoilla musta mattaemalointi. Pataa ja kantta voidaan käyttää yhdessä ja erikseen, kantta voidaan käyttää myös paistamiseen. Mattaemalointi suojaa sisäpintaa ruostumiselta ja parantaa paisto-ominaisuuksia. Padan tilavuus 4 L.

Pata sekä kansi sopivat kaikille liesityypeille, myös uuniin. Suosittelemme muovisia tai puisia työvälineitä. Arki -sarjan valurautaiset pannut ja paistopata ovat monikäyttöisiä, ne sopivat paistamiseen ja ruskistamiseen kovallakin lämmöllä. Valuraudan ja emalin yhdistelmä on materiaalina kestävä. Siirrä pataa aina nostamalla – painavan padan pohja saattaa naarmuttaa liettä tai pöydän pintaa. Astiat ovat käsin pestäviä.

1 arvio tuotteelle Arki paistopata parilakannella musta

  1. timosaarinen75 (varmistettu kirjoittaja)

    Kannella hyvä paistaa pihvejä. Pienenä haittapuolena muutaman käyttökerran jälkeen pala pinnoitetta irti.

Lisää arvio

Tilavuus: 4 L
Suuaukon halkaisija: 28 cm
Pohjan halkaisija: 25 cm

Rahtipaino: 6.8 kg

  • Ennen ensimmäistä käyttöä pese astia kuumalla vedellä ja pienellä määrällä pesuainetta.
  • Laita pannu aina lähinnä astian pohjan kokoa vastaavalle levylle
  • Älä kuumenna astiaa liian kuumaksi tai jätä astiaa tyhjänä kuumalle levylle
  • Älä laita kuumaa astiaa kylmään veteen – anna sen ensin jäähtyä
  • Kun poistat astiaan tarttuneita ruoantähteitä, liota astiaa ensin kuumassa vedessä ja hankaa kiinnitarttuneet ruoantähteet irti liotuksen jälkeen esim. tiskiharjalla
  • Valurautaisten astioiden pesemiseen ei suositella käytettäväksi pesuaineita, sillä pesuaineet irrottavat astian pintaan syntyneen paisto ominaisuuksia parantavan rasvakerroksen. Astian voi puhdistaa kiehauttamalla vettä astiassa. Valurautaiset astiat ovat käsin pestäviä eivätkä sovellu astianpesukoneeseen.
  • Kuivaa astia pesemisen jälkeen kunnolla (ennen säilytystä). Kuuman astian pintaan voi levittää kevyen rasvakerroksen ennen säilytystä.
  • Jos valurautainen astia on ollut käyttämättä jonkin aikaa tai rasvapinta on kulunut pestessä pois, suosittelemme rasvauskäsittelyä ennen uudelleen käyttöönottoa. Lämmitä astiaa hitaasti keittolevyllä ja kun se on kuuma, lisää astian pintaan öljyä tai rasvaa käyttämällä esim. paperipyyhkeitä.
  • HUOM! Valurautaiset astiat kuumenevat kauttaaltaan jolloin myös astian kahvaosat voivat olla kuumia. Käytä patakintaita astiaa siirtäessäsi.
  • Kuumenna valurautaisia astioita maltillisesti erityisesti induktioliedellä, liian nopea lämmönvaihtelu saattaa vahingoittaa tuotetta. Emme suosittele Induktiolieden booster-toiminnon käyttöä tuotteen kanssa.  Valurautaisia astioita voidaan käyttää uunissa max. 250 astetta.

Saatat myös pitää...

  • Arki paistopata parilakannella, punainen

  • Arki Valurautapata 2,5 L musta

  • Arki Valurautapata 3,8 L musta

  • Arki Valurautapata 3,8 L punainen

0
    0
    Shopping cart
    Your cart is empty