Arki monitoimipannu punainen

Tuotenumero TOAR01.27P

Valurautaisella monitoimipannulla paistuu herkulliset ja tasakokoiset blinit, pannukakut, kananmunat, pihvit ja röstit!

39,90 

+
-

Toimitettavissa

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Kuvaus

Monitoimipannun runko on valurautaa, sen ulkopinnalla on kiiltävä emalointi ja sisäpinnoilla musta mattaemalointi. Mattaemalointi suojaa sisäpintaa ruostumiselta ja parantaa paisto-ominaisuuksia. Pannun halkaisija 27 cm, yhden paistoalueen halkaisija 10 cm.

Monitoimipannulla paistuvat

  • Blinit
  • Pannukakut
  • Kananmunat
  • Pihvit
  • Röstit

Monitoimipannu sopii hyvin blinien, pannukakkujen, kananmunien, jauheliha- ja kasvispihvien tai röstien paistamiseen. Pannu sopii kaikille liesityypeille, myös uuniin. Suosittelemme muovisia tai puisia työvälineitä. Arki -sarjan valurautaiset pannut ja paistopata ovat monikäyttöisiä, ne sopivat paistamiseen ja ruskistamiseen kovallakin lämmöllä. Valuraudan ja emalin yhdistelmä on materiaalina kestävä. Siirrä pannua aina nostamalla – pohja saattaa naarmuttaa liettä tai pöydän pintaa. Vain käsinpesu.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Arki monitoimipannu punainen”

Halkaisija: 27 cm

Paistoalueen syvyys: 1,8 cm
Yhden paistoalueen halkaisija: 10 cm
Materiaali: valurauta

Rahtipaino: 3.2 kg

• Ennen ensimmäistä käyttöä pese astia kuumalla vedellä ja pienellä määrällä pesuainetta.
• Laita pannu aina lähinnä astian pohjan kokoa vastaavalle levylle
• Älä kuumenna astiaa liian kuumaksi tai jätä astiaa tyhjänä kuumalle levylle
• Älä laita kuumaa astiaa kylmään veteen – anna sen ensin jäähtyä
• Kun poistat astiaan tarttuneita ruoantähteitä, liota astiaa ensin kuumassa vedessä ja hankaa kiinnitarttuneet ruoantähteet irti liotuksen jälkeen esim. tiskiharjalla
• Valurautaisten astioiden pesemiseen ei suositella käytettäväksi pesuaineita, sillä pesuaineet irrottavat astian pintaan syntyneen paisto ominaisuuksia parantavan rasvakerroksen. Astian voi puhdistaa kiehauttamalla vettä astiassa. Valurautaiset astiat ovat käsin pestäviä eivätkä sovellu astianpesukoneeseen.
• Kuivaa astia pesemisen jälkeen kunnolla (ennen säilytystä). Kuuman astian pintaan voi levittää kevyen rasvakerroksen ennen säilytystä.
• Jos valurautainen astia on ollut käyttämättä jonkin aikaa tai rasvapinta on kulunut pestessä pois, suosittelemme rasvauskäsittelyä ennen uudelleen käyttöönottoa. Lämmitä astiaa hitaasti keittolevyllä ja kun se on kuuma, lisää astian pintaan öljyä tai rasvaa käyttämällä esim. paperipyyhkeitä.
• HUOM! Valurautaiset astiat kuumenevat kauttaaltaan jolloin myös astian kahvaosat voivat olla kuumia. Käytä patakintaita astiaa siirtäessäsi.

Myymälä Saatavuus
Helsinki KAARI 5 kpl
Helsinki REDI 0 kpl
Heinola 6 kpl
Mikkeli 2 kpl

Saatat myös pitää...