Arki Kokkiveitsi

Tuotenumero Toar07.05

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kokkiveitsi.

12,90 

+
-

Toimitettavissa

(2 tuotearviota)

Toimitusaika 2-5 arkipäivää.

Kuvaus

Arki-sarjan veitset sopivat jokapäiväiseen ruoanlaittoon. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä on tarkka ja pysyy terävänä käytössä. Kahvassa on turvallinen, luistamaton materiaali, joka takaa hyvän otteen sekä sormisuoja. Suosittelemme käsinpesua. Kuivaa veitsi huolellisesti pesun jälkeen ja vältä terän koskettamista paljain käsin. HUOM. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä on tarkka ja pysyy terävänä käytössä. Kahvassa on turvallinen, luistamaton materiaali, joka takaa hyvän otteen sekä sormisuoja. Suosittelemme käsinpesua. Kuivaa veitsi huolellisesti pesun jälkeen ja vältä terän koskettamista paljain käsin. HUOM. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

  • pysyy terävänä
  • ergonominen muotoilu
  • tarkka leikkuujälki
  • ruostumatonta terästä

2 arviota tuotteelle Arki Kokkiveitsi

  1. Sirpa Norri (varmistettu kirjoittaja)

    Himokokkaajan ja lihansyöjän unelma. Kevyt, mutta tehokas. Entiset veitset lähtevät tästä keittiöstä.

  2. jyrkipetteri

    Ostin Opa Muurikan myymälästä veitsen muutama kuukausi sitten. Minulla on keittiössä useamman merkin veitsiä, mutta tämä on ollut hinta-laatusuhteeltaan ylivoimaisesti paras. Toimii hyvin vihanneksien, lihan ja myös leivän leikkaamiseen. Käyttöön ottamisen yhteydessä vaati teroittamisen.

Lisää arvio
Myymälä Saatavuus
Helsinki KAARI 14 kpl
Vantaa Jumbo 20 kpl
Heinola 8 kpl
Mikkeli 6 kpl

Saatat myös pitää...