Arki Valurauta Blinipannu 14,5 cm

Tuotenumero TOAR01.145

Blinipannu emaloitua valurautaa. Pannulla valmistuu blinit, letut, munakkaat. Voit myös tarjota ruoan suoraan pannulta!

15,90 

+
-

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Perinteisen valuraudan paisto- ja haudutusominaisuudet ovat vertaansa vailla. Valurautaisen paistinpannun ulko- ja sisäpinnat ovat emaloituja, mikä helpottaa puhdistamista ja käyttöä. Valuraudan ja emalin yhdistelmä on materiaalina kestävä ja naarmuuntumaton. Paistinpannu soveltuu käytettäväksi sekä uunissa että kaikilla liesityypeillä, myös induktiolla. Arki-sarjan valurautaiset pannut ja paistopata ovat monikäyttöisiä, ne sopivat paistamiseen ja ruskistamiseen kovallakin lämmöllä. Blinipannulla valmistuu täydelliset blinit, letut tai vaikkapa munakas! Voit myös tarjota ruoan suoraan pannulta. Käsin pestävä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Väri: musta
Materiaali: emaloitu valurauta
Suuaukon halkaisija: 14,5 cm
Pohjan halkaisija: 13 cm

Rahtipaino: 0.78 kg

• Ennen ensimmäistä käyttöä pese astia kuumalla vedellä ja pienellä
määrällä pesuainetta.
• Laita pannu aina lähinnä astian pohjan kokoa vastaavalle levylle
• Älä kuumenna astiaa liian kuumaksi tai jätä astiaa tyhjänä kuumalle
levylle
• Älä laita kuumaa astiaa kylmään veteen – anna sen ensin jäähtyä
• Kun poistat astiaan tarttuneita ruoantähteitä, liota astiaa ensin
kuumassa vedessä ja hankaa kiinnitarttuneet ruoantähteet irti
liotuksen jälkeen esim. tiskiharjalla
• Valurautaisten astioiden pesemiseen ei suositella käytettäväksi
pesuaineita, sillä pesuaineet irrottavat astian pintaan syntyneen
paisto-ominaisuuksia parantavan rasvakerroksen. Astian voi
puhdistaa kiehauttamalla vettä astiassa. Valurautaiset astiat ovat
käsin pestäviä eivätkä sovellu astianpesukoneeseen.
• Kuivaa astia pesemisen jälkeen kunnolla (ennen säilytystä). Kuuman
astian pintaan voi levittää kevyen rasvakerroksen ennen säilytystä.
• Jos valurautainen astia on ollut käyttämättä jonkin aikaa tai rasvapinta
on kulunut pestessä pois, suosittelemme rasvauskäsittelyä ennen
uudelleen käyttöönottoa. Lämmitä astiaa hitaasti keittolevyllä ja kun
se on kuuma, lisää astian pintaan öljyä tai rasvaa käyttämällä esim.
paperipyyhkeitä.
• HUOM! Valurautaiset astiat kuumenevat kauttaaltaan jolloin myös
astian kahvaosat voivat olla kuumia. Käytä patakintaita astiaa
siirtäessäsi.

Saatat myös pitää...

  • Monitoimipannu 28 cm

  • Valu Lettupannu Induktiolle

  • Muurikka Silava 110 g

  • Kivi Crepespannu

  • Hymylettupannu 27 cm Induktio