Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen.
Vi levererars orders endast inom Finland.
Deliveries are only within Finland.

Toimitamme tilaamasi tuotteet noin viikon kuluessa tilauksestasi valitsemallasi toimitustavalla. Toimitustavaksi on mahdollista valita Matkahuolto, Posti tai DB Schenker, joko nouto lähimmästä toimipisteestä tai kotiinkuljetus. Tietyt tuotteet toimitetaan ainoastaan DB Schenkerillä kokonsa ja painonsa vuoksi. Tilaus voidaan tarvittaessa jakaa useampaan lähetykseen.

Toimituskulut ovat 6,90€ – 49 € / tilaus, riippuen tilattavista tuotteista. Toimitustavan ollessa kotiinkuljetus normaaleihin toimituskuluihin lisätään 5 €:n lisämaksu.

Tilatut tuotteet voi myös noutaa Opa Muurikan myymälästä (Helsinki, Heinola, Mikkeli), jolloin tilaukselle ei tule toimituskuluja. Pidämme tuotteita varattuna 14 vuorokauden ajan. Myymälä ilmoittaa tekstiviestillä, kun tilaus on noudettavissa.

Tuotteiden voimassaolevat myyntihinnat näkyvät kaupan sivuilla sekä pakkauslistalla. Jos hinta laskee, emme hyvitä hinnan erotusta jälkikäteen. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestitse, kun tilaus on noudettavissa noutopisteestä. Muistathan siis laittaa puhelinnumerosi yhteystietoihin!

Jos lähetystä ei noudeta 14 vuorokauden aikana saapumisesta, lähetys palautuu Opa Muurikka Oy:lle. Saat toimituksen mukana pakkauslistan, joka toimii kuittina ostoksestasi sekä mahdollisena takuutodistuksena.

MAKSUTAVAT

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Jos toimitustavaksi on valittu Nouto Opa Muurikan myymälästä, voi tuotteet maksaa myös myymälään noudon yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki,Danske Bank, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä pankki- ja luottokortit, Collector. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna, jolloin tavara toimitetaan, kun maksu on saapunut Opa Muurikka Oy:n tilille. Tilisiirtosuoritusten näkyminen tilillämme kestää yleensä pari pankkipäivää.

Käyttäessäsi Paytrail-tiliä maksaminen tapahtuu Paytrailin palvelussa. Paytrail-tilin kautta tehtävissä korttimaksuissa maksutapahtuman sopimusosapuolina toimivat Paytrail ja kortinhaltija.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Kuluttajasuojalain mukaisesti kuluttajalla on etämyynnissä 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit siis tutustua Opa Muurikan verkkokaupasta tilaamiisi tuotteisiin 14 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta sekä varmistua näin ostopäätöksestäsi. Ellei tuote vastaa odotuksiasi, voit vaihtaa tai palauttaa sen 14 päivän kuluessa. Vaihdettavan tai palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen.

ASIAKASPALAUTUKSET

Asiakaspalautus toimitetaan siihen Matkahuollon, Postin tai DB Schenkerin toimipisteeseen, josta paketti on noudettu. Palautusosoitekortti tulostetaan sinulle palautuspisteessä. Matkahuollon sopimusnumero asiakaspalautuksille on 9508859, Postin sopimusnumero 600774.

Muista merkitä tilinumerosi!

Opa Muurikka Oy maksaa toimituskulun. Vaihtojen ja palautusten käsittely kestää noin 1-3 viikkoa.
Mikäli saamasi tuote on rikki tai viallinen tai olet saanut väärän tuotteen keräilyvirheenä, voit lähettää sen asiakaspalautuksena varastollemme tutkittavaksi.

MAKSUT VISA- VISA ELECTRON- TAI MASTERCARD-KORTEILLA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

VERKKOPANKIT

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

0
    0
    Shopping cart
    Your cart is empty