Muurikka teriyaki-härkää ja seesamilla maustettuja vihannesnuudeleita
Teriyaki-härkäwokki ja seesamilla maustetut vihannesnuudelit syntyy helposti sekä Muurikka Wokki- että Paellapannussa!
- 400 g mureaa naudanpaistia suikaleita
- 1 viipaloitu sipuli
- 2 viipaloitua porkkanaa
- rasia siitakesieniä
- 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
- 1tl inkivääritahnaa
- 0,5 tl kuivattua chilijauhetta
- 1,5 dl teriyaki-kastiketta
- 1 dl vettä
- puolikas kiinankaali
- 1 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
- tilkka rypsiöljyä
Paista kuumalla Muurikka-wokilla häränsuikaleet ja lisää mukaan teriyaki-kastike ja vesi. Paista samalla pannulla sipuli, valkosipuli ja siitakesienet kullanruskeiksi.
Lisää valkosipuli, inkivääri sekä chilijauhe. Lisää myös suikaloitu kiinankaali. Pyöräytä kerran ja lisää seesaminsiemenet. Tarjoile heti keitetyn riisin tai nuudeleiden kanssa.