Muurikka Sähkösavustin – aito ja alkuperäinen

Aidon Muurikka Sähkösavustimen on tunnistanut jo vuodesta 1999 Aito Muurikka tuote –leimasta. Korkealaatuinen Muurikka Sähkösavustin toimii savustuspuruja käyttämällä heti valmiina savustimena ja ilman puruja monipuolisena grillinä ja pihauunina ympäri vuoden.

 

Puhdistus

Pese rasvapelti ja ritilät mahdollisimman pian käytön jälkeen. Näin teräsosat säilyvät pitkään uuden veroisina.

Savustimen puhdistusta varten voidaan vastus poistaa irrottamalla vastuksen kiinnitysmutteri. Puhdista savustin kostealla puhdistussienellä ja pesuaineella (esim. Muurikka Monipuhdistajalla), ritilää sekä rasva- ja purupeltejä voit puhdistaa myös grilliharjalla tai astianpesukoneessa.

Huomioithan, että vastuksen säännöllinen puhdistaminen pidentää vastuksen käyttöikää huomattavasti. Vastus kannattaa irrottaa ja pyyhkiä kostealla liinalla, jotta vastuksen pintaan mahdollisesti jäänyt suola ja muu lika ei kuluta vastusputken materiaalia. Etenkin suola voi altistaa vastusputken pistesyöpymälle, joka edetessään aiheuttaa vastuksen vioittumisen. Irrotamisen jälkeen vastus on kiinnitettävä huolellisesti takaisin paikoilleen ja kiinnitys varmistettava M4 lukkomutterilla.  Puhdistuksen jälkeen kuumenna savustinta vastuksella jonkin aikaa niin, että savustin kuivuu.

 

Varastointi

Puhdista ja kuivaa savustin etenkin ennen talvisäilytystä, koska suolapitoinen kosteus voi aiheuttaa syöpymiä vastukseen ja savustimen runkoon.

Säilytä savustinta jalat alaspäin. Sähkösavustimen suojahuppu on kätevä lisävaruste, se suojaa savustinta lialta ja kosteudelta.

 

Muurikka Sähkösavustimien varaosat

Muurikka Sähkösavustimiin on saatavilla varaosia edullisesti. Vastus, ritilä, rasvapelti ja purupelti ovat kaikki vaihdettavissa uusiin.

Huomioithan, että Muurikka Sähkösavustimen vastukset sekä muut osat on testattu ja hyväksytty käytettäväksi vain Muurikka Sähkösavustimessa. Emme vastaa virheellisestä käytöstä tai yhdistämisestä muihin tuotteisiin.

Muurikka Sähkösavustimet

1
    1
    Ostoskori
    Sähkösavustimen PRO 1200 w vastus 
    1 X 179,00  = 179,00