tutustu grilli uutuuksiin

Uudistetut Kesäkeittiöt ja Setit

Muurikka Kaasu Kesäkeittiöt ja Muurikka Setit ovat saaneet uudistetun, tyylikkään tuulensuojan. Kaasupolttimen tuulensuoja on kiinteä, mikä helpottaa polttimen laittamista kokoon. Peittävä tuulensuoja pitää huolen, että liekki ei pääse herkästi sammumaan. Valitse oma kaasupoltin kokoonpanosi! Valittavanasi on monipuolinen Kesäkeittiö KAASU tai KAASU MAXI. Kesäkeittiöissä on runsaasti tilaa kokkailuun vaunun sivutasojen ansiosta. Muurikka Seteissä puolestaan on valinnanvaraa kaasupolttimen tehon ja mukana tulevan pannun koossa. Muurikka Seteissä saat kaiken tarvittavan onnistuneeseen ruoanlaittoon ulkona! Voit myös koota oman Muurikka Settisi ostamalla erikseen kaasupolttimen joko lyhyillä tai pitkillä jaloilla ja valitsemalla haluamasi Muurikka Pannun. Nyt grillailemaan!

UUDISTETUT

Muurikka kesäkeittiö kokoonpanot

Kesäkeittiö on monipuolinen paketti kesäkokkaajalle! Kesäkeittiön avulla valmistat kaiken alkuruoista jälkiruokiin. Tehokas D-350 kaasupoltin lämmittää pannun nopeasti ja tasaisesti. Mukana tulevalla pannulla valmistuu herkulliset ateriat alkuruoista jälkiruokiin ja pannu on vaivaton puhdistaa ruoanlaiton jälkeen.

 

Kesäkeittiö kokoonpanot

Kesäkokkaajan monipuolisin paketti ulkoruoanlaittoon! Kesäkeittiöön on tarjolla monipuolisesti erilaisia lisävarusteita, joilla voit tehdä Kesäkeittiöstä oman näköisesi ja tarpeisiisi sopivan. Lisävarusteiden avulla savustat, keität, pariloit ja valmistat vaikka paellan tai wokin isommallekin porukalle!

  • Kesäkeittiövaunussa männystä valmistetut sivutasot, runko mustaksi maalattua terästä
  • Vaunun sivutasot tuovat lisätilaa kokkailuun, sivutasot ovat laskettavissa alas
  • Tehokas kaasupoltin D-350 lyhyillä jaloilla, 2 kaasukehää ja tehonsäädintä
  • Uudistettu kiinteä, kaasupolttimen tuulensuoja on helppo koota
  • Kaasupolttimen teho 7,9 kW
  • Mukana mallista riippuen Muurikka Pannu tai Muurikka Paellapannu
  • Kesäkeittiöitä saatavana myös SÄHKÖ -versiona

“Muurikka Kesäkeittiöstä on tullut meidän kesäpäivien sydän. Helppoa ruoanlaittoa ulkotiloissa.”

– Tiina, Siskonpaneelisoppaa -blogi

UUDISTETUT

Muurikka Setti -kokonaisuudet

Laadukkaassa Muurikka Setissä saat kaiken tarpeellisen onnistuneeseen ruoanlaittoon ulkona. Tehokas kaasupoltin lämmittää pannun nopeasti ja tasaisesti. Mukana tulevalla pannulla valmistuu herkulliset ateriat alkuruoista jälkiruokiin ja pannu on vaivaton puhdistaa ruoanlaiton jälkeen.

 

UUDISTETUT

Muurikka kaasupolttimet

Tehokkaat Muurikka kaasupolttimet ovat myös saatavana erikseen. Polttimissa on uudistettu, tyylikäs ja kiinteä tuulensuoja. Poltin on entistä helpompi laittaa kokoon. Rengaspoltin -malliset polttimet on saatavana joko pitkillä tai lyhyillä jaloilla. Lyhyillä jaloilla olevia polttimia voidaan käyttää pöytään kiinnitettynä, D-350 käy lisäksi Muurikka Kesäkeittiövaunuun. Kaikissa polttimissa on kaksi erikseen säädettävää kaasukehää ja säädintä, jolloin kaasukehiä voidaan käyttää yhdessä ja erikseen, riippuen päällä olevan pannun tai muun lisävarusteen koosta riippuen.