Tammiale

Tammiale tuotteita keittiöön jopa 50% alennuksella! Lettu- blinipannuja, erikoispaistinpannuja, pinnoitettuja pannuja ja kattiloita edulliseen hintaan. 

Tarjoukset voimassa  verkkokaupassa ja myymälöissämme 31.1.2019 asti.

Blinit ovat tuhtia talviruokaa!

Valurautaisella Arki Blinipannulla onnistuu helposti tasaisen kokoiset, paksut blinit. Pannu sopii hyvin myös tarjoiluun. Blinien paistaminen onnistuu myös tavallisella lettupannulla. Tilaa nyt edulliset pannut blinikestejä varten!

Talvella herkutellaan blineillä! Perinteisesti blinit tarjoillaan smetanan, mädin, sipulihakkeen ja suolakurkun kanssa – mutta blinien kanssa vain mielikuvitus on rajana! Blinien kanssa sopivat monet suolaiset lisukkeet ja täytteet – kuten lämmisavulohi, graavi- ja kylmäsavulohi, katkaravut ja vaikkapa kinkkutäyte. Ja miksipä blinit eivät sopisi myös jälkiruokapöytään lakkahillon ja turkkilaisen jogurtin kera.

Blinit

• 20 g hiivaa
• 4 dl kevytmaitoa
• 2 1/2 dl tattarijauhoja
• 3 dl vehnäjauhoja
• 3 kananmunaa
• 3 rkl sulatettua voita
• 1 1/2 dl keskiolutta
• 1 tl suolaa
Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää joukkoon puolet molemmista jauhoista. Taikinan voi tehdä etukäteen, se säilyy jääkaapissa pari vuorokautta. Anna taikinan tekeytyä ainakin yön yli.
Erottele valkuaiset ja keltuaiset. Lisää taikinaan keltuaiset, loput jauhot, voisula, olut ja suola. Vaahdota valkuaiset ja lisää ne taikinaan varovasti käännellen.
Paista blinit blinipannussa reilussa voissa tai kirkastetussa voissa. Käytä paistamiseen mietoa lämpöä etenkin jos paistat paksuja blinejä, jotta ne kypsyvät myös sisältä.

Katso myös nämä tarjoukset