sähkösavustin, kotoisin mikkelistä

Tänä vuonna me Muurikalla juhlimme 20-vuotiasta, klassisen sähkösavustimen historiaa. Menneissä vuosissa näkyvät Muurikan pitkät perinteet, mutta myös palava halu uuden kehittämiseen. Olemme ansainneet Design from Finland -merkin sähkösavustimille viestimään suomalaisesta, ainutlaatuisesta muotoilun alkuperästä ja suomalaisesta työstä.

Aito ja alkuperäinen Muurikka Sähkösavustin sai alkunsa Mikkelissä jo vuonna 1998, kun mietittiin miten savustaminen onnistuisi myös kaupungin kotipihoilla, jos avotulen tekoon ei ole mahdollisuutta.
Ensimmäinen, aito ja alkuperäinen putkimallinen sähkösavustin tuotiin markkinoille vuonna 1999. Pian sen jälkeen savustimesta muodostuikin kansalaisten keskuudessa hittituote ja se on jatkanut voittokulkuaan
vuosi vuodelta.

 

Asiakaslähtöinen tuotekehitys

Tuotesuunnittelumme yksi tärkeimmistä lähtökohdista on asiakkailta saatu palaute ja kehitysideat. Kehitämme tuotteistamme entistä parempia, yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Myös sähkösavustinta on kehitetty vuosien varrella – juhlavuoden kunniaksi tuomme markkinoille kahdella savustustasolla varustetun, lämpösäädettävän Muurikka Sähkösavustin PRO 1200 W. PRO-mallin kehittämisen juuret ovat lähtöisin asiakkailtamme, kun perinteisen sähkösavustimen rinnalle toivottiin lämmönsäätöominaisuudella varustettua versiota.

Kestävyys, laatu ja turvallisuus

Kaikki Muurikka Sähkösavustimet kootaan ja testataan Suomessa huolellisesti, mikä takaa savustimien korkean laadun, turvallisuuden ja kestävyyden. Koska meille on tärkeää, että tuotteet kestävät aikaa ja kulutusta, tarjoamme kattavan valikoiman varaosia tuotteisiimme. Näin voimme taata onnistuneita ja vaivattomia ruoanlaittohetkiä kerta toisensa jälkeen.