Parhaat lahjaideat isälle, jonka intohimona on ruoanlaitto

Yhteistä aikaa ja tekemistä ei voita mikään. Jos haluat kuitenkin kääriä pakettiin jotain tarpeellista ja jotain, mikä tuo iloa vielä pitkään juhlapäivän jälkeenkin, katso vinkkimme.

 

1. Kokeilunhaluiselle grillaajalle lämpösäädettävä sähkösavustin

Isä joka viihtyy ulkona grillin ääressä, innostuu varmasti myös savustamisen mahdollisuuksista. Lämpösäädettävällä PRO-sähkösavustimella valmistuu vastustamattoman savulohen lisäksi myös erilaiset liha- ja broileriruoat joihin sopii erinomaisesti savunaromi. Mukana reseptivihko ja pieni pussi savustuspuruja, joiden avulla pääsee alkuun. Katso savustusreseptimme täältä. 

Muurikka Sähkösavustin PRO 1200W 279,00€

 

2. Yhteistä aikaa tulipadan äärellä

Tulipadan äärelle on kiva kokoontua perheen kesken syksyisinä iltoina nauttimaan avotulen luomasta tunnelmasta. Maistuisiko vaikka paahdetut vaahtokarkit?

Muurikka Tulipata 60 249,00€

 

3. Laatua arvostavalle isälle keittiön klassikkopata

Keittiön kestävä klassikko on tietenkin perinteinen valurautapata. Kauniissa padassa valmistuu hitaasti haudutetut, mureat liharuoat arkeen ja juhlaan. Katso herkullisen hirvi-punajuuripadan resepti Tinskun keittiössä -blogista.

Valurautapata 3,8 L 74,90€

 

4. Luottokaveri keittiössä on huipputerävä kokkiveitsi

Ruoanlaittoa rakastavan isän luottokaveri keittiössä on tietysti laadukas veitsi. Huipputerävä damascus kokkiveitsi pakattu lahjalaatikkoon, joka toimii myös hyvänä säilytyspaikkana veitselle.

Muurikka PRO Damascus kokkiveitsi 139,00€

 

5. Hiiliteräspannu kestää kovaa käyttöä

Täydellinen lahja ruoanlaitosta innostuneelle isälle. Tämä laadukas pannu tarjoaa mahdollisuuden loihtia herkullisia aterioita ja kokeilla erilaisia wokkiruokia kotona. Hiiliteräksinen pannu on oikein hoidettuna erittäin pitkäikäinen. Se sopii kaikille liesityypeille, myös uuniin.

Heavy Metal hiiliteräswok 28 cm 49,90€

 

6. Paistokattila jokapäiväiseen ruoanlaittoon

Paistokattila tekee ruoanlaitosta vaivatonta ja tarjoaa monia mahdollisuuksia herkullisten aterioiden valmistamiseen. Käytännöllinen, jokapäiväiseen ruoanlaittoon sopiva paistokattila sopii myös uuniin.

Kivi paistokattila 69,90€

 

7. Isänpäiväkahvit nuotiolla

Miltä kuulostaa isänpäiväkahvit ulkona? Laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä valmistettu retkipannu kulkee helposti mukana minne vain.

Muurikka Retkikahvipannu 0,8 L 54,90€

 

8. Tosiretkeilijän paras kaveri on risukeitin

Risukeitin mahdollistaa ulkona kokkaamisen luonnon helmassa. Pieneen tilaan menevä risukeitin kulkee mukana suopussissaan, sen päälle sopii erilaiset retkipannut sekä nuotiokahvipannut.

Muurikka risukeitin 44,90€

 

9. Tyylikäs nahkaessu kokkailuhetkiin sisällä ja ulkona

Tämä tyylikäs esiliina tarjoaa suojaa kuumuutta, roiskeita ja kipinöitä vastaan niin grillatessa kuin keittiössä kokatessa. Esiliina tekee ruoanlaitosta entistäkin tyylikkäämpää ja miellyttävämpää.

Muurikka PRO nahkaesiliina 79,90€

 

10. Yhteisiä ja mieleenpainuvia hetkiä Muurikka pannun ympärillä

Pakatkaa mukaan Muurikka pannu ja termospulloon mukaan lettutaikina ja lähtekää syysretkelle koko perheen voimin. Katso muurinpohjalettujen resepti täältä.

Muurikka Pannu 48 cm 74,90€

0
    0
    Shopping cart
    Your cart is empty