muista isää

ISÄNPÄIVÄLAHJAT

Jos haluat kääriä pakettiin jotain laadukasta ja käytännöllistä, mikä tuo iloa pitkään vielä juhlapäivän jälkeenkin – katso parhaat lahjavinkkimme isälle! Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina, 8.11.2020.

Isälle, joka rakastaa ruoanlaittoa

Ruoanlaittoon keittiössä

Isätkin rakastaa kokkailua, etenkin kiireettöminä viikonloppuina. Kunnon pihvit paistuvat vaikka kestävällä teräspaistinpannulla, sopiva pihvin kypsyys on tarkkaa hommaa – kokkailussa auttaakin täysin langaton älypaistomittari MEATER+. Isä voi ottaa sohvalla hetken rennosti, kun MEATER applikaatio hälyttää ruoan olevan valmista.

Isälle, joka rakastaa ulkoilua

Retkeilyä & ruoanlaittoa ulkona

Isälle, joka tykkää puuhastella pihalla tai retkeillä: nuotiolla voi valmistaa monenlaista herkkua; vaikka nokipannukahvit koko perheelle isänpäivänä. Isänpäivän juhla-aterian kruunaa savustettu lohi.

Isälle, joka nauttii löylyistä

Saunatarvikkeet

Laadukkaat saunatarvikkeet takaavat, että isä saa nauttia rentouttavista löylyistä huoletta. Mukavuutta saunakokemukseen tuovat laudeliinat, saunatyynyt, laudetyynyt, saunahatut – makkarat paistuvat tietysti kiuaspannulla! Lisätunnelmaa saunakokemukseen tuovat rentouttavat saunatuoksut ja kuorivat saunasuolat.