PARHAAT LAHJAT ISÄLLE!

Olemme koonneet parhaat lahjavinkit isälle. Nykytrendin mukaan suomalaiset miehet panostavat ruoanlaittoon ja grillaamiseen enemmän kuin koskaan. Näistä vaihtoehdoista löydät takuulla sopivan lahjan isälle,  isoisälle, ukille tai vaarille. Kurkista kampanjaan, tilaa verkkokaupasta tai poikkea Redin, Kaaren, Heinolan tai Mikkelin myymälään.

.

ISÄLLE, JOKA ARVOSTAA TÄYDELLISTÄ PIHVIÄ

MEATER langaton paistomittari yhdistetään älypuhelimeen, MEATER sovellus avustaa kokkauksen alusta loppuun saakka. Voidaan käyttää paistinpannulla, uunissa, grillissä ja savustimessa.

Takuulla täydellinen kypsyys. jokaisella kerralla.

tilaa tästä

meater paistomittari

Kaikkein parhaimmalle isälle on helppo valita täydellinen lahja. Valitse MEATER täysin langaton paistomittari. MEATER toimii bluetooth-yhteydellä Android-, iPhone- ja iPad-sovelluksilla. Tämän lahjan on pakko ottaa ihan heti käyttöön ja testata.

hevimetallia keittiöön

Heavy Metal musta hiiliteräspannu on tehty kovaan käyttöön! Koska pannun pinnassa ei ole pinnoitetta, se kestää erinomaisesti metallisien työvälineiden käyttämistä. Pannu sopii kaikille liesityypeille induktioliesi mukaan lukien, sekä uuniin.

Pannua löytyy kolmessa eri koossa 24 cm, 26 cm ja 28 cm.

tehty kovaan käyttöön!

tilaa tästä

LAHJAIDEOITA

Savustamalla maukasta ruokaa – aitoja elämyksiä

Isänpäivä on aivan erityinen päivä ja jokainen isä ansaitsee sähkösavustimen. Ruoanlaitto Muurikka sähkösavustimella on helppoa ja mutkatonta. Hyödynnä luonnon antimia ja inspiroidu syksyn mauista.

Muurikka Sähkösavustimella onnistut aina. Helppoa ja mutkatkonta ruoanlaittoa, inspiroidu luonnon antimista.

tilaa tästä