MYYMÄLÖISSÄ JA VERKKOKAUPASSA 30.9. SAAKKA

Kaikki paistinpannut -20%

Olisiko aika uusia vanha ja kulunut pinnoitettu paistinpannu? Tai kenties hankkia kunnon ruskistuspannu pihveille? Tai ehkäpä lettupannu,  jolla paistuu sydämen muotoiset letut ystävänpäiväksi? Laajasta valikoimastamme löydät varmasti juuri sinulle sopivan paistinpannun! Tarjous on voimassa verkkokaupassa sekä myymälöissämme. Katso myymälöiden yhteystiedot täältä.

 

JOKAPÄIVÄISEEN RUOANLAITTOON

Pinnoitetut paistinpannut

Pinnoitettu paistinpannu sopii jokapäiväiseen ruoanlaittoon ja on keveytensä ansiosta helppo käsitellä. Tarttumattoman pinnoitteen ansiosta ruoanlaittoon voidaan käyttää vähemmän rasvaa. Jämäkkä alumiinirunko pitää muotonsa ja paistinpannu lämpenee tasaisesti. Kaikki paistinpannuissamme käytetyt pinnoitteet ovat tarkkaan valittuja ja turvallisia, PFOA-vapaita sisäpinnoitteita. Valikoimastamme löydät isoja ja pieniä pinnoitettuja paistinpannuja, paistokasareita eli paistinpannu korkeammalla reunalla, erikoispaistinpannuja kuten parilapannun. Pinnoitettuihin paistinpannuihin kuuluu myös valurautarunkoinen, kevyt, tarttumattomalla pinnoitteella varustettu Kenno paistinpannu.

Asiakkaidemme suosikki

Kenno paistinpannussa yhdistyvät valuraudan ruskistus- ja haudutusominaisuudet sekä non-stick pannun tarttumattomuus

Ainoa pinnoitettu paistinpannu mikä meidän taloudessa on kestänyt. Helppo puhdistaa ja mahtavat paisto-ominaisuudet. Suosittelen. -tiina
OIKEIN HOIDETTUNA PITKÄIKÄINEN YSTÄVÄSI

Hiiliteräspannut

Hiiliteräspannut ovat loistava vaihtoehto pinnoitetuille pannuille, mutta ne vaativat valuraudan tapaan pientä hoitoa. Hiiliteräspannun tarttumattomuusominaisuudet paranevat käytön ja rasvapolttojen myötä. Hiiliteräspannuissa ei ole poiskuluvaa pinnoitetta – ajan myötä pintaan syntyy luonnollinen rasvan ja hiilen muodostama, tarttumaton pinta. Pitkäikäinen hiiliteräspannu on loistava valinta, kun vaadit pannulta pitkää ikää ja erinomaiset paisto- ja ruskistusominaisuudet! Mustaa hiiliteräspannua ei tarvitse rasvapolttaa heti käyttöönottaessa, mutta rasvaa kannattaa käyttää alussa paistamiseen runsaammin ja suorittaa rasvapoltto aina tarvittaessa.

KEITTIÖN KESTOKLASSIKOT

Valurautapannut

Valurautapannu on keittiön klassikko! Valurautapannun haudutus- ja ruskistusominaisuudet ovat vertaansa vailla. Valikoimastamme löydät perinteisen valurautapannun, jonka ulkopinta on viimeistelty emaloinnilla, joka helpottaa pannun puhdistamista. Jos kaipaat kevyempää versiota valurautapannusta, on Arki kevytvalurautapannu oikea valinta. Kevytvalurautapannu on jopa 50% kevyempi kuin tavallinen valurautapannu.

HELPPOHOITOISET JA RASVAA RAKASTAVAT

Teräspannut

Ruostumattomasta teräksestä valmistetussa paistinpannussa ei ole poiskuluvaa pinnoitetta, joten tämä on oikea vaihtoehto sinulle kun vaadit pannulta pitkää ikää sekä erinoimaisia paisto- ja haudutusominaisuuksia. Pannu on helppo pitää puhtaana – se voidaan pestää huoletta astianpesukoneessa. Tämä pannu rakastaa rasvaa, joten pannun kanssa tulee käyttää voita tai öljyä paistamiseen. Teräspannut sopivat kaikille liesityypeille, myös uuniin.

HERKUTTELUHETKIIN

Lettupannut

Täältä löydät erilaiset lettupannut induktioliedelle sekä muut pinnoitetut lettupannut. Asiakkaidemme ehdoton suosikki on hymylettupannu, jonka tarttumattoman pinnoitteen ansiosta lettujen paistaminen on helppoa ja paistamiseen ei tarvitse niin paljon rasvaa.